Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Fijne feestdagen! Fijne feestdagen!
Home - Abonneekorting

Abonneekorting

Ook zo’n zin in de feestmaand? Van 22 t/m 28 november viert Margriet in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch het gezelligste winterfeest: Margriet Winterfair! Beleef het feestdagengevoel en kom cadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen.

Extra voordeel voor jou als abonnee!
Speciaal voor Margriet-abonnees hebben we een geweldige abonnee-actie, namelijk € 7 korting op een toegangskaart voor Margriet Winterfair. Je betaalt € 13,50 i.p.v. € 20,50. Extra kaarten bestellen? Dat kan met € 4 korting. Of bestel voor jou en je vriendinnen speciale vipkaarten met korting. Deze speciale actie kun je alleen tussen 29 augustus en 12 september verzilveren.

Zo bestel je je toegangskaart met € 7 korting:

Stap 1

In het formulier onder aan de pagina kan je één kaart verzilveren voor € 13,50. Extra kaarten bestellen? Dat kan met € 4 korting. Of bestel speciale vipkaarten met korting. De ticket(s) ontvang je via onze ticketpartner Eventim.

Stap 2

Vervolgens moet je je abonneenummer/abonnementsnummer invullen: dit nummer staat elke week bij de adresgegevens op het folie van je wekelijkse Margriet. Wil je extra kaarten bestellen met € 4 korting selecteer deze dan bij ‘voorverkoop’. Wil je vipkaarten met korting bestellen voor jou en je vriendinnen selecteer deze dan bij  ‘VIP ticket met abonnee voordeel’. Mocht er een melding komen te staan dat het abonneenummer onjuist is, probeert u dan de nul of nullen voor het abonneenummer weg te halen. Het is ook mogelijk om alvast een parkeerkaart te bestellen, je betaalt dan € 10 i.p.v. € 12.

Stap 3

Doorloop dan de verdere stappen, zoals het invullen van je gegevens. Na je bestelling/betaling ontvang je een bevestigingsmail met de bestelde ticket(s).

Vul ook je telefoonnummer in dan ontvang je per sms (eenmalig) een link waarmee je de app van het evenement kan downloaden.

Voorwaarden:
De abonneekorting geldt alleen voor Margriet abonnees die vóór 29 augustus een abonnement hebben afgesloten.

Vragen?
Op de site onder vraag en antwoord staat het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel dan met Margriet informatiecentrum, tel. 088-550 02 22 (lokaal tarief) of mail naar redactie@margriet.nl. Margriet informatiecentrum is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.