Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Fijne feestdagen! Fijne feestdagen!
Home - Nieuws - Aftermovie Margriet Winterfair 2019

Aftermovie Margriet Winterfair 2019

 

Wauw, wat een week! De 19e editie van Margriet Winterfair was een groot, gezellig en winters feest! We willen jou bedanken voor je komst, door jou was het feest helemaal compleet!

Zo leuk was Margriet Winterfair
Het leek een week lang alsof de feestdagen al waren begonnen. Omringd door ontelbaar veel lichtjes, prachtig versierde bomen en heel veel kerstinspiratie lieten bezoekers zich verrassen door het bomvolle programma van de Fair. Er waren dagelijks optredens van topartiesten als Trijntje Oosterhuis, Thomas Acda en Jeroen van der Boom, ruim 15.000 inspirerende workshopplekken en interviews met auteurs als Esther Verhoef, Merel Westrik met haar moeder Marjan van den Berg en Ronald Giphart. Bezoekers konden hun hart ophalen bij meer dan 300 shops en zijn er maar liefst 51.000 overheerlijke Bossche bollen gegeten.

Omdat Margriet zich inzet voor het terugdringen van eenzaamheid, kwam ook dat thema uitgebreid aan bod. In samenwerking met Stichting Social Sofa werd er daarom op de Winterfair gewerkt aan ontmoetingsbanken die door heel Nederland geplaatst gaan worden. Bezoekers droegen massaal een (mozaïek)steentje bij aan deze banken, waardoor er twee banken voltooid konden worden.

Ook interessant?