Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Geen categorie - Alain Clark is erbij!

Alain Clark is erbij!

Hij komt een tikje verlegen over, zachte stem, ietwat gebogen hoofd, zijn hoed scheef gezakt, maar zet hem op het podium en je wordt weggeblazen. En dan niet door gierende gitaren en een up tempo base, maar door zijn zijdezachte stem, de stemmende gitaarrifjes en de prachtige nummers die hij zingt – en vooruit, ook door zijn ontwapende lach. We zijn, kortom, heel blij dat hij ook dit jaar weer komt optreden in Margriet Theater. Nadat het even rustig was, hij zat onder meer het televisieprogramma Beste Zangers en schreef een kinderboek, is hij weer helemaal terug. Met nieuwe liedjes, oude liedjes en mooie, unieke verhalen. In zijn nieuwe theatertournee SOLO gaat hij solo op pad. Een man met zijn gitaar. En speelt hits als Father & Friend, Blow Me Away en Back In My World, nieuwe nummers en vertelt het verhaal achter zijn liedjes. Deze theatertournee is misschien wel zijn meest persoonlijke tournee, na een avond in het theater heb je hem pas goed leren kennen. Op de winterfair geeft hij ons een sneakpreview van zijn nieuwe theatertournee, zodat wij hem ook, of nog beter, leren kennen. Kijk op alainclark.nl voor meer informatie over zijn tournee of kom op vrijdag 22 november naar het Margriet Theater.

Interview met Alain Clark op Margriet.nl
Onlangs heeft Margriet.nl een interview gehouden met Alain over zijn muzikale genen, zijn zoontje en zijn gloednieuwe theatertournee. Benieuwd geworden? Lees het hele interview.

Kom ook naar Margriet Winterfair
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Margriet Winterfair? Bekijk het programma van de workshops dat al bekend is! Heb je nog geen kaarten? Koop ze voor 22 november met € 4 korting!

Ook interessant?