Koop kaarten >
22 november t/m 28 november | Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch 22 t/m 28 november | Brabanthallen
Home - Geen categorie - Alle VIP-masterclasses op een rijtje

Alle VIP-masterclasses op een rijtje

Als vip heb je keuze uit een van de vele leuke workshops en een masterclass. Voor de workshops kun je je vooraf inschrijven vanaf 5 november, hierover volgt binnenkort meer informatie. Op locatie kan je je inschrijven voor een van de masterclasses.

Programma Masterclasses 
Vrijdag 22 november: Out of your comfort zone en horscopen
Zaterdag 23 november: Zet jezelf op 1, horoscopen en feestcafé
Zondag 24 november: Biodanza
Maandag 25 november: Out of your comfort zone en kerstverhalen voorlezen
Dinsdag 26 november: Stoelyoga en feestcafé
Woensdag 27 november: Zet jezelf op 1
Donderdag 28 november: 30 minutes retreat, kerstkaarten tekenen, feestcafé en alles over relaties

Over de Masterclasses 
Belinda & José
In de vipruimte kun je op zaterdag 23 november, dinsdag 26 november en donderdag 28 november genieten van Belinda & José. Dit hilarische duo staat garant voor een leuke, gezellige, soms gekke maar vooral heerlijke tijd!

Kerstverhalen voorlezen
Désanne van Brederode publiceerde acht romans, verschillende non-fictiepublicaties en de dichtbundel Verzonnen grond (2018). Van Brederode schrijft artikelen en columns en geeft lezingen over maatschappelijke en levensbeschouwelijke onderwerpen. In het voorjaar van 2020 verschijnt de roman De tas. Jacobine van den Hoek is columnist bij het Amstelveens Nieuwsblad. In 2019 verscheen haar debuutroman Zondebok. Josha Zwaan is auteur en schrijfdocent. Ze schreef de romans Parnassia, Zeevonk, Dwaallicht en Saturnusplein 3. In 2019 verscheen Emma wil leven. Artikelen en essays van haar hand werden gepubliceerd in Trouw, Volkskrant Magazine en Volzin.

Zet jezelf op 1
Van stress naar succes! Wil je eindelijk eens echt afscheid nemen van stress en drukte? Dan zit je in deze ludieke masterclass goed. Vind jij het moeilijk om nee te zeggen? Bungelen jouw eigen wensen altijd onderaan je to-do lijst? Jezelf op 1 zetten niet egoïstisch. Integendeel. In deze masterclass word je geholpen om de touwtjes in handen te nemen. Maureen Vogel en Tammy Maduro laten je graag met humor zien hoe je staande blijft, zowel thuis als op het werk.

Columnisten
Wat is leuker dan even een op een met de columnisten van Margriet te zitten. Om ze vragen te stellen, om naar ze te luisteren, om ze nog beter te leren kennen. Marjolijn, Annette en Gerrit komen naar de vipruimte om met jullie alle ins and outs van hun werk te praten. Heb je een vraag over astrologie, wil je weten of je relatie gered kan worden of wil je een kerstkaart laten tekenen, zorg dan dat je ze niet mist.

Biodanza
In het rijtje van coaching, mindfullness en yoga horen we steeds vaker een nieuw geluid: Biodanza! Biodanza is een hele plezierige manier om verbinding te maken met jezelf en anderen. En dat gebeurt dansend op de Fair! Geny Wuestman is de facilitator en als iemand je enthousiast kan maken voor dit heerlijke dans- en beweegsysteem is zij het wel. Met haar merk Dans en Leef is ze al 7 jaar actief in haar eigen ruimte De Balzaal in Gouda.

Masterclass Stoelyoga
Blijf fysiek & mentaal fit met Stoelyoga. Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Omkleden is niet nodig, je hebt er alleen een stoel voor nodig. Je kunt het dus altijd en overal doen. Trakteer jezelf een paar keer per dag op 90 seconden stoelyoga en voel je meer ontspannen en gefocust. Tijdens Margriet Winterfair kan je ontdekken wat stoelyoga voor jou kan betekenen en hoe je het kunt inpassen in je dagelijkse leven. Als cadeautje krijg je een gratis online les om zelf thuis nog eens te genieten van de vele voordelen van stoelyoga.

Out of your comfort zone – Roeiend over de Atlantische Oceaan
De adrenaline raast door je lijf als je er alleen maar aan denkt om in een roeiboot de Atlantische Oceaan over te steken. En dat is precies wat vier vrouwen uit Oost-Nederland gaan doen. Het team, Dutchess of the Sea (Dots), vertrekt in 2020 vanuit La Gomera en roeit meer dan 3.000 mijl (4.700 km) over de open oceaan naar Antigua. Ze roeien in shifts van 2 uur op 2 uur af, gaan de confrontatie aan met golven van wel tien meter hoog, blaren, zeeziekte, zonnebrand, te weinig slaap, open wonden en gevriesdroogd voedsel. Het is een enorme mentale en fysieke uitdaging en ze gaan deze tocht met name aan om twee goede doelen te steunen; de Plastic Soup Foundation en Stichting ALS Nederland. Laat je inspireren door hun verhaal, maar ook door in praktijk aan de slag te gaan met jouw comfort zone en wat je nodig hebt om daar buiten te stappen. Wat gebeurt in je onderbuik? Kriebelt het een beetje? Dan zit je tijdens deze masterclass goed.

30 minutes retreat – De kracht van adem
Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van wellness en transformatie is de ademtraining. Het nieuwe yoga om maar zo te zeggen. In deze 30 minuten krijg je een reset en detox door je adem op een krachtige en effectieve manier in te zetten. Eigenlijk hoef je niets anders te doen dan te ontspannen, ontvangen en te ademen. Esther, Dineke en Suzanne de coaches van Heart Connected begeleiden je hierin. En jij gaat na 30 minuten weer stralend de Margriet Winterfair op.

Ook interessant?