/// Save the date \\\
Hét gezelligste winterfeest van Nederland | 24 t/m 30 november 2023, Brabanthallen Den Bosch Hét gezelligste winterfeest | 24 t/m 30 november 2023
Home - Nieuws - Bingo

Bingo

BINGO! – gesponsord door Tombola
Op de Margriet Winterfair is er elke dag een bingo. Bij de Tombola stand proef je de sfeer van de grootste bingosite van Nederland én kun je middels het spelen van Oud Hollandse spellen kans maken op een bingokaart voor de bingo op het hoofdpodium! Je maakt kans op fantastische prijzen zoals een all-in weekendje weg voor 2 personen, een e-reader en JBL-speaker. Speel jij mee?

 

Tombola stand
Bij de FunFair Tombola Stand waan je jezelf in een groot prijzencircus! Bij een bezoek aan de stand nodigt Tombola je uit om mee te doen aan een van de Oud Hollandse spellen. Ben jij een echte Sjoel Koningin, heb jij ijzeren zenuwen en voltooi jij de Bibberspiraal in een handomdraai of kan jij Blikkengooien als de beste? Dan heb jij gegarandeerd prijs! Behaal jij de juiste puntenscore? Dan krijg jij een kraskaart, kras jij 3 zonnetjes, PRIJS! Jij mag dan namelijk deelnemen aan een van de Bingo rondes op het hoofdpodium. Tijdens deze Bingo maak je kans op geweldige prijzen, waaronder een 3 daagse all-in overnachting bij een van de Fletcher Hotels! En dat is niet alles, daarnaast zijn er ook verschillende andere prijzen te winnen zoals E-readers en JBL speakers. Breng een bezoek aan de stand, dan maak je dus kans op fantastische prijzen!

Benieuwd hoe succesvol jouw prijzentoekomst eruitziet? Bezoek aan de Tombola stand waar een waarzegster jouw toekomst voorspelt!

Kom ook naar Margriet Winterfair

We zien je graag op de 20ste Margriet Winterfair, 25 november t/m 1 december 2022 in de Brabanthallen, Den Bosch.

Ook interessant?