/// Save the date \\\
Hét gezelligste winterfeest van Nederland | 24 t/m 30 november 2023, Brabanthallen Den Bosch Hét gezelligste winterfeest | 24 t/m 30 november 2023
Home - Geen categorie - Bossche geluksmomenten op Margriet Winterfair

Bossche geluksmomenten op Margriet Winterfair

Quiet Community Den Bosch biedt 1.000 kamerplanten een nieuw thuis.

Den Bosch, 1 december 2022 – Op de laatste Margriet Winterfair-dag in de Brabanthallen zijn donderdag 1 december maar liefst 1.000 kamerplanten gedoneerd aan Stichting Quiet Community Den Bosch. Groen-expert Romeo Sommers overhandigde de groene geschenken aan Quiet Community Den Bosch-oprichter Geertje Cousin, die ten goede komen aan Bosschenaren die in armoede leven. Met als intentie om ook juist hen een geluksmoment te bieden tijdens de feestmaand, die vandaag van start gegaan is.

Zeven dagen lang heeft groenexpert Romeo Sommers op het Groenplein workshops gegeven. Tijdens deze workshops gaf hij tips en tricks hoe bezoekers optimaal van planten kunnen genieten, wat de beste turfvrije potgrond is en welke biologische meststoffen er zijn. Vervolgens mochten de bezoekers met de prachtige planten van Anthurium Info en Air So Pure naar huis. De resterende 1.000 planten zijn vandaag persoonlijk gedoneerd aan de oprichter van Quiet Community Den Bosch, Geertje Cousin.

“Ik heb gekozen voor Quiet, om een groen geschenk aan mensen aan te bieden die het goed kunnen gebruiken. Zij zetten zich in voor mensen die met armoede te maken hebben. In deze feestmaand is het fijn om juist deze mensen iets extra’s te geven.” – groenexpert Romeo Sommers.

Geertje Cousin laat weten erg enthousiast te zijn met dit initiatief. “Een groen geluksmomentje geeft warmte en gezelligheid in huis. Super dat ook onze members dit groene geluksmomentje gegeven is. En met als kers op de taart een gevulde Margriet Winterfair-tas. Heel erg bedankt Romeo, Margriet en Brabanthallen.” – aldus Geertje Cousin, oprichter Quiet Community Den Bosch.

De Brabanthallen in Den Bosch hebben aangeboden de planten op te slaan, zodat Quiet Community Den Bosch deze op een later moment kan ophalen om deze vervolgens uit te kunnen delen aan hun members.

Margriet Winterfair is van 24 t/m 30 november 2023 terug in de Brabanthallen in Den Bosch. Pak de speciale vroegboek deal en verzeker jezelf alvast van tickets voor 2023!

 

Ook interessant?