Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Geen categorie - Dag 6: Meezingen met Thomas Acda, Patricia van Haastrecht en meer!

Dag 6: Meezingen met Thomas Acda, Patricia van Haastrecht en meer!

Wauw, de tijd vliegt… Het is alweer dag 6 en het is nog steeds een groot, gezellig feest op de Fair. Het programma zat vandaag weer bomvol: Esther Verhoef werd geïnterviewd in het Margriet Huis en daarna kon je het boek door haar laten signeren in de Margriet Boekwinkel. Monica Wessling gaf een theatercollege over de natuur. Sjors van der Panne gaf een geweldig mooi en ingetogen optreden in het Margriet Theater, Patricia van Haastrecht zong de sterren van de hemel en Thomas Acda kwam voor het eerst naar de Fair en wat een gaaf optreden was dat!

Wat was het vandaag een feest en we gaan nog een dag door! Tot en met morgen (donderdag 28 november) kun je genieten van een gezellig dagje uit samen met je moeder, zus, vriendinnen of collega’s op Margriet Winterfair. Nog geen kaartjes? Koop deze dan hier.

Kerstbomen, mooie lichtjes, glühwein en overheerlijk eten… De feestdagen beginnen al in november op Margriet Winterfair!

In het Margriet Huis vertelde Esther Verhoef alles over haar nieuwe nieuwe boek Façade en haar leven als thrillerauteur.

Drie keer per dag kun je inspiratie opdoen tijdens de modeshow. Twee van de drie modeshows vinden plaats in het Theater en een modeshow is een feestelijke parade door de hallen heen. Bekijk hier de tijden. 

Vandaag kon je weer leuke workshops volgen zoals maak je eigen masker, stippen op servies of graveer je eigen glas. Benieuwd welke workshop er allemaal zijn, bekijk het programma. 

In het Margriet Theater trad Sjors van der Panne op met mooie, ingetogen nummers. Bekijk hiet het programma. 

Wauw het optreden van The Voice winnares Patricia van Haastrecht was in een woord waanzinnig, wat een stem! Bekijk hiet het programma. 

Voor het eerst kwam Thomas Acda naar de Fair. Hij speelde nieuwe nummers en oude hits, wat een fantastisch optreden! Bekijk hiet het programma. 

Ook interessant?