Koop kaarten >
22 november t/m 28 november | Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch 22 t/m 28 november | Brabanthallen
Home - Geen categorie - Een gezellig dagje uit

Een gezellig dagje uit

Mis het niet! Van 22 t/m 28 november vindt het gezelligste winterfeest van Nederland plaats: Margriet Winterfair! Kom in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch gezellig shoppen, leuke en creatieve workshops volgen, proeven, meezingen met bekende artiesten, inspirerende modeshows bijwonen en vooral heel veel genieten.

Het dak gaat eraf!
Vier kerst met Trijntje Oosterhuis, geniet van de mooie liedjes van Alain Clark, kom in de kerststemming met de 3JS en dans op de hits van Jeroen van der Boom: het belooft elke dag een groot feest te worden in het Margriet Theater! Het programma is nog niet compleet, dus houd de site in de gaten. Bekijk het hele programma. 

Shop till you drop
Wie van gezellig winkelen houdt, kan haar hart ophalen op Margriet Winterfair. Op de Fair vind je 300 winkeltjes en kraampjes met de leukste mode, woonaccessoires, hebbedingen, keukenspullen, cadeautjes en de nieuwste producten.

Meer dan 15.000 workshopplekken
Leer iets nieuws, doe inspiratie op en maak iets moois tijdens een van de vele workshops. Een gezellige en leerzame onderbreking van de dag! Bekijk alle workshops die ja kan volgen. 

Inspirerende modeshows
Doe inspiratie op tijdens de drie geweldige modeshows op Margriet Winterfair. En extra leuk, alles wat voorbijkomt is meteen te koop op de Fair.

 

Ook interessant?