/// Save the date \\\
Hét gezelligste winterfeest van Nederland | 24 t/m 30 november 2023, Brabanthallen Den Bosch Hét gezelligste winterfeest | 24 t/m 30 november 2023
Home - Nieuws - Een gezellig dagje uit

Een gezellig dagje uit

Mis het niet! Van 25 november t/m 1 december 2022 vindt het gezelligste winterfeest van Nederland plaats: Margriet Winterfair! Kom naar de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch om gezellig te shoppen, leuke en creatieve workshops te volgen, proeven, meezingen met bekende artiesten, inspirerende modeshows bij te wonen en vooral heel veel genieten. Bekijk het programma van het Margriet Theater, Margriet Huis en alle workshops per dag hier.

Het dak gaat eraf!
Vier alvast de winter met bekende artiesten. Het belooft elke dag een groot feest te worden in het Margriet Theater! Een greep uit het programma: Gerard Alderliefste, Ben Cramer, Henk Dissel, Brownie Dutch, Charly Luske, Erik Mesie, Bingo – gesponsord door tombola en stylingtips van life style studio door stylisten Manon de Boer en Anita Willemans.

En vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan het Margriet Huis! Dagelijks zit het programma bomvol met te gekke interviews met onder andere: Daphne Deckers, Tanja Jess, Elle van Rijn, Marian Mudder, Dieuwertje Blok en Kluun.

Shop till you drop
Wie van gezellig winkelen houdt, kan haar hart ophalen op Margriet Winterfair. Op de Fair vind je honderden stands met de leukste mode, woonaccessoires, hebbedingen, keukenspullen, cadeautjes en de nieuwste producten. Kijk voor het totale overzicht bij shoppen.

Workshopplein 
Leer iets nieuws, doe inspiratie op en/of maak iets moois tijdens een van de vele workshops. Een gezellige en leerzame onderbreking van de dag doe je op het workshopplein! Om 10.00 uur en om 13.00 uur is de inschrijfbalie vlakbij het Workshopplein op de Fair geopend. Voor de workshopplekken geldt op = op.
Tip: bekijk alvast bij programma voor het totaal overzicht van alle workshops, zodat je alvast een keuze kan maken.

Inspirerende modeshows
Doe inspiratie op tijdens de drie geweldige modeshows op Margriet Winterfair. En extra leuk, alles wat voorbijkomt is meteen te koop op de Fair.

Meer lezen over Margriet Winterfair? Lees onze online artikelen op Margriet.nl 

Ook interessant?