/// Save the date \\\
Hét gezelligste winterfeest van Nederland | 24 t/m 30 november 2023, Brabanthallen Den Bosch Hét gezelligste winterfeest | 24 t/m 30 november 2023
Home - Exclusief voor VIP

Exclusief voor VIP

Wat ontzettend leuk dat je als VIP bij de 20ste Margriet Winterfair was afgelopen week. Het was wat ons betreft weer een gezellig winterfeest met dank aan jou!

 

VIP Winactie Verisure & Wastoren

Als VIP maak je automatisch kans op een wastoren van Wastoren.nl en een gratis alarmsysteem inclusief gratis jaarabonnement bij Verisure. De winnaar(s) sturen we eind deze week een mail met informatie.

Tickets 21e editie

Zodra er voor de volgende editie VIP tickets beschikbaar zijn, komen we bij jou terug. We hopen dat je genoten hebt van het VIP arrangement en jij er volgend jaar weer bij bent.

Terugblik 

We blikken graag nog met jullie terug op gezellige Winterfair-dagen. Kijk mee naar de aftermovie en de foto’s. Wellicht spot je zelfs jezelf nog op de beelden 😉

Veel gestelde vragen

Heb ik voordelen als vip op het reserveren van de workshops?

Als VIP heb je als eerste de gelegenheid op de dag zelf tot het reserveren van de workshops in de ochtend en middagsessies. In de vip lounge vind je daar meer informatie over. Om no show (en daarmee teleurstelling bij anderen) te voorkomen, hebben we er niet voor gekozen om voorafgaand al plekken te reserveren.  Vraag gerust aan ons in de vip lounge naar de tickets voor de workshops.

Hoelaat kan ik genieten van mijn koffie&Bossche bol, lunch en borrel?

In de ochtend bij ontvangst in de vip lounge staat er koffie/thee met een heerlijke Bossche bol op je te wachten. Het lunchbuffet met luxe belegde broodjes, verse soepen en heerlijke salades is te vinden in de vip lounge van 11.30 tot 13.30 uurVanaf 16.00 uur is er een gezellige borrel waar we twee hapjes per persoon hebben met een notengarnituur op de tafels inclusief een (non-)alcoholisch drankje.    

Hoe kom ik bij de VIP als ik met het OV kom?

Verlaat het station van ’s-Hertogenbosch aan Centrumzijde, bij Arriva halte A vind je de bussen. Vanaf het station rijden vanaf 08.30 uur tot 19.30 uur gratis pendelbussen in ongeveer 5 minuten naar de reguliere entree. Ze brengen je ook weer terug naar het station. Om de 5 minuten zal er een nieuwe pendelbus klaarstaan om je naar Margriet Winterfair te brengen. Let op! Als je met het OV of een georganiseerde busreis komt, dan word je bij de hoofdingang afgezet. Bij de hoofdingang staat een vip-Volkswagen busje klaar die je naar de vip-entree kan brengen. Dit wordt aangegeven en is uiteraard gratis. Bovendien is het (maar) 3 minuten lopen dus mocht je willen en kunnen is het ook te voet te doen.  Mocht je al binnen zijn via de reguliere entree dan kun je door onze Blauwe Engelen binnendoor naar de vip lounge gebracht worden. We proberen je op alle mogelijke manieren op te vangen en naar de juiste ingang te leiden.

Wat biedt de VIP ticket?

  • VIP parkeerplaats;
  • VIP entree;
  • Entreekaart;
  • Gratis garderobe;
  • Koffie/thee met gebak;
  • Lunch buffet;
  • Gratis tassenstalling;
  • Afternoon drink & snack;
  • Speciale VIP WC.

Kan ik mijn gekochte tickets annuleren of wijzigen?

Het is niet mogelijk om je gekochte tickets te annuleren of om te ruilen voor een andere dag via ons. Het is wel mogelijk om een ticket online veilige manier door te verkopen wanneer je zelf helaas niet meer in de mogelijkheid bent om de Margriet Winterfair te bezoeken. Via TicketSwap kun je het ticket in pdf uploaden en eenvoudig doorverkopen. Wij raden aan om gebruik te maken van de SecureSwap van TicketSwap, zie hier meer informatie over doorverkoop via de Secure Swap.

Wanneer ontvang ik de parkeerkaart van het VIP-ticket?

Om te kunnen parkeren op de vip parkeerplaats kan je de borden volgen. Hier kan je doorrijden indien je je gekregen parkeerkaart goed zichtbaar onder je voorruit legt. Deze parkeerkaart heb je vrijdag 4 november per mail ontvangen. Mocht dat niet het geval zijn, neem contact met ons op. Om het parkeerterrein af te komen ontvang je van ons in de vip ruimte een uitrijkaart. Vergeet deze niet mee te nemen tijdens de dag! 

Kan ik allergieën doorgeven voor de lunch van mijn VIP-ticket?

Ja dat kan zeker. Wij horen graag vóór zaterdag 12 november per mail (via vip@margrietwinterfair.nl) welke producten of ingrediënten jij niet mag hebben bij de lunch. Dan zorgen we ervoor dat er voor jou een speciale lunch aanwezig is. Vrijdag 4 november hebben alle personen die de vip tickets gekocht hebben een mail van ons ontvangen hierover. Mocht dit niet het geval zijn, neem contact met ons op.

Waar kan ik terecht met vragen over tickets?

Stel je vraag over de ticket verkoop in het formulier hieronder, en we nemen contact met je op.

 

Zijn er laadpalen voor elektrische auto’s op de parkeerplaats?

Er is géén laadpalen aanwezig op de parkeerplaatsen van Brabanthallen, Den Bosch.

Waar en wanneer is het?

Margriet Winterfair vindt plaats van vrijdag 25 november t/m donderdag 1 december in de Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch.

Wat zijn de openingstijden?

De reguliere openingstijden van Margriet Winterfair zijn van 10.00 t/m 18.00 uur. Voordat je een bezoek aan Margriet Winterfair brengt is het fijn om alvast warm te beginnen met een lekker kopje koffie, vanaf 09.30 uur kan je daarvoor alvast terecht. Vip ticket? Ook dan ben je vanaf 09.30 uur van harte welkom om via de vip entree in de vip lounge alvast te genieten van een warm drankje en lekkers.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met vip@margrietwinterfair.nl.

 

Mooie deal

We nog een mooie deal om je gezellig-dagje-uit volgend jaar helemaal compleet te maken. Met de kortingscode MARGRIETWF10 krijg je 10% korting op een boeking via huizebergen.nl.

Wij wensen je hele fijne feestdagen alvast en tot volgend jaar in de Brabanthallen!