Klik hier om naar de consumenten website te gaan >
20e editie Margriet Winterfair | 19 t/m 25 november 2021 20e editie Margriet Winterfair | 19 t/m 25 november 2021
Home - Nieuws - Doe mee aan de 20e editie van Margriet Winterfair in 2021

Doe mee aan de 20e editie van Margriet Winterfair in 2021

Wil je jouw product onder de aandacht brengen én direct verkopen aan 70.000 vrouwen die graag shoppen? Doe dan als exposant mee aan de 20e editie van Margriet Winterfair. Van 19 november t/m 25 november zijn de Brabanthallen helemaal omgetoverd in een feestelijk winterwonderland.

Twintig jaar geleden ontstond Margriet Winterfair vanuit het idee dat de Margriet-lezeres één keer per jaar een kijkje zou moeten kunnen nemen in de keuken van haar favoriete tijdschrift. Dat is nog steeds het uitgangspunt en met succes!

Shoppen & genieten van gezelligheid
De bezoekers genieten samen van een onvergetelijk dagje shoppen, cadeautjes kopen en producten testen. Maar ook voor het opdoen van inspiratie om je huis in feestsfeer te brengen ben je op Margriet Winterfair aan het juiste adres. Bij diverse restaurants kan er heerlijk gegeten worden of kunnen bezoekers op vele plekken leuke, creatieve en verrassende workshops volgen. Ze maken kennis met de Margriet columnisten en redactieleden, swingen mee met optredens van topartiesten, ontmoeten schrijvers en bekende cabaretiers en ervaren het echte Margriet gevoel. En dat alles in een gezellig winter wonderland.

We zeggen niet voor niets: de feestdagen beginnen met Margriet Winterfair en in dit jubileum jaar maken we er dubbelfeest van. Doe jij mee als exposant op deze 20e editie van dit winterfeest? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook interessant?