Klik hier om naar de consumenten website te gaan >
Deze website is bedoeld voor (potentiële) exposanten van hét gezelligste winterfeest van Nederland Deze website is bedoeld voor (potentiële) exposanten
Home - Exposant worden

Exposant worden

Waarom je exposant wil worden op dit evenement? 
  • Jouw doelgroep live ontmoeten en leren kennen door met ze in gesprek te gaan en te luisteren naar hun behoeften;
  • Je merk of product onder de aandacht brengen bij gemiddeld 65.000 potentiële kopers;
  • Je kunt marktonderzoek onder de bezoekers doen;
  • Door jouw aanwezigheid in het hart van de doelgroep verhoog je jouw naamsbekendheid;
  • Informeren, inspireren en verleiden tot aankoop van jouw product vlak voor de feestmaand;
  • Je profiteert van het gigantische mediabereik van Margriet en DPG Media Nederland.Wist je dat: Margriet Winterfair strategisch is gepland rond de uitbetaling van salarissen.
Margriet Winterfair bezoekers

• vrouwen; drie generaties tussen de 25 – 75 jaar
• vanuit heel Nederland
• 39% werkt in de gezondheids- en welzijnszorg
• de gemiddelde bezoeker besteedt € 90 – excl. reiskosten, entree, catering, garderobe & parkeren(!) 
• 99% koopt gemiddeld 3 artikelen
gemiddeld 6 uur en 47 minuten aanwezig
• beoordeeld het evenement gemiddeld met een 7,9

Neem contact met ons op rondom jouw deelname als exposant, we denken graag met je mee.

Hoe kan je exposant worden?

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen aan Margriet Winterfair met jouw merk:

Stands 

Specials 

Extra’s 

Neem contact met ons op rondom jouw deelname als exposant, we denken graag met je mee.

Over Margriet Winterfair

Van vrijdag 24 t/m donderdag 30 november 2023 vindt de 21ste editie van Margriet Winterfair plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Één van de grootste vrouwenevenementen van Nederland is dé plek om alvast in de stemming te komen voor de meest betoverende feestmaand ooit. Op de allerleukste overdekte winterfair van Nederland komen dagelijks duizenden vrouwen uit het hele land samen met hun moeder, zus, vriendin of collega om te genieten van een onvergetelijke dag ‘live’ Margriet waar ze shoppen, meedoen aan workshops, producten testen, cadeautjes kopen en inspiratie opdoen om hun huis in feestsfeer te brengen. Kennismaken met schrijvers en de redactieleden en columnisten van Margriet. Én mee swingen met optredens van topartiesten. 

Over DPG & Margriet

Margriet Winterfair is een evenement van DPG Media Nederland, het grootste mediabedrijf van Nederland. Met ruim tachtig mediamerken bereiken wij via radio, kranten, magazines en online services bijna alle personen in Nederland: maar liefst 15 miljoen. We informeren, inspireren en entertainen.

Margriet Winterfair is hét gezelligste winterfeest van Nederland. Het wordt georganiseerd in directe samenwerking met Margriet, hét crossmediale magazinemerk voor de 60+ vrouw van Nederland. In haar bijna 85-jarige bestaan is Margriet uitgegroeid tot een iconisch merk dat niet meer is weg te denken uit onze samenleving. Met haar grote bereik (ruim 2 miljoen vrouwen per maand, NPMM 2022-III), zeer betrokken doelgroep én als deelnemer van de Nationale Coalitie tegen eenzaamheid, maakt Margriet grote maatschappelijke impact. Niet voor niets is Margriet uitgeroepen tot Mercur Magazinemerk van het Jaar 2022.

We zetten de kracht van Margriet en vele andere DPG titels via print, online, social en waar mogelijk radio en televisie in om optimaal de juiste bezoeker naar de Winterfair te trekken.

Neem contact met ons op rondom jouw deelname als exposant, we denken graag met je mee.