Klik hier om naar de consumenten website te gaan >
Deze website is bedoeld voor (potentiële) exposanten van hét gezelligste winterfeest van Nederland Deze website is bedoeld voor (potentiële) exposanten
Home - FAQ - Huisregels

Huisregels

Waarom hanteren we huisregels?
Margriet Winterfair is een 3D-versie van Margriet. We doen er alles aan om met inrichting en styling de uitstraling van Margriet te waarborgen. Om ervoor te zorgen dat bezoekers en exposanten jaarlijks in grote getale terugkomen, zijn we zuinig op het concept.

De belangrijke aandachtspunten voor exposanten:

  • Je kunt alleen de ruimte binnen de stand gebruiken voor branding, uitdelen van flyers of samples, verkoop of andere activiteiten. De buiten- en bovenkant van de tent of stand, evenals de paden en de buitenruimte rondom de stand is eigendom van Margriet Winterfair. Dit betekent dat het niet is toegestaan om producten, stickers, vlaggen en decoratie buiten de tent of aan de buitenzijde van de tent te bevestigen. Dit geldt ook voor het buitenste frame waar de naamsvermelding aan hangt.
  • Voor afvalverwerking wordt een afval-lége van € 5 per dag verplicht gesteld welke is inbegrepen in het servicepakket. Je kunt dagelijks na sluitingstijd van de fair jouw afval (één zak of één doos) aan het gangpad voor jouw stand plaatsen. Wij zullen deze dan voor je verwijderen. Wij vragen jouw medewerking mbt het letten op lekkende koffiebekers etc om het tapijt netjes te houden. Deze afval-lége zit inbegrepen in het servicepakket. Op/afbouw afval kan je tijdens de op/afbouw kosteloos deponeren bij de daarvoor aangegeven plekken.
  • Heb je meer afval lediging nodig, bijvoorbeeld omdat je sampled of veel (schoenen)dozen hebt, vraag dan extra afvalverwerking aan via de webshop.
  • Bevoorraden kan van 08.00 tot 9.00 uur en van 18.00 tot 19.30 uur (oprijden kan tot een kwartier voor sluiting van de oprijd-tijd)
  • Tijdens de openingstijden van de fair kan er niet bevoorraad worden met pompwagens en/of hondjes in verband met de veiligheid van de bezoekers. Houd hier rekening mee.
  • Hoe ga je om met de gehuurde ruimte? Jouw stand dient in dezelfde staat te worden achtergelaten als het wordt opgeleverd. Dat betekent dat er geen tape resten mogen achterblijven en dat er in wanden, vloer of tentdoek niet geboord of geschroefd mag worden. Als alternatief voor bevestiging kan je bijvoorbeeld s-haken, visdraad, tape of tie-raps gebruiken.
  • Geluidsversterking is niet nodig. Het gebruik van geluid wordt tot een minimum beperkt. Wanneer er door de organisatie van Margriet Winterfair toestemming is verleend om geluid te voeren, dan dient dit geluid zo afgesteld te zijn dat buren er geen overlast van ondervinden.