Klik hier om naar de consumenten website te gaan >
Deze website is bedoeld voor (potentiële) exposanten van hét gezelligste winterfeest van Nederland Deze website is bedoeld voor (potentiële) exposanten
Home - FAQ - Parkeren

Parkeren

Tijdens de Winterfair periode zijn parkeerkaarten nodig om het terrein te kunnen verlaten. Deze dient vooraf via de webshop of via de automaat bij de entree in de centrale hal gekocht te worden. Let op! De parkeerkaarten zijn NIET bij de parkeerwacht zelf aan te schaffen. Houd hier rekening mee om vertraging bij het uitrijden tegen te gaan.

Vooraf bestelde parkeerkaarten, via de webshop, kunnen vanaf de eerste opbouwdag worden afgehaald bij de servicebalie van onze accommodatie. 

Let op! Als standhouder ontvang je van ons géén parkeerkaart, wel een parkeersticker (met kleur) voor dichtbij jouw stand om in- en uit te laden, dus niet om te parkeren. 

Parkeren op het terrein van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is op eigen risico. Het is niet toegestaan om auto ‘s nachts op het parkeerterrein achter te laten. De parkeerkaarten geven geen recht op een gereserveerde parkeerplaats.

Tarieven:

  • Parkeerkaart eenmalig (dagprijs) €12,50
  • Parkeerabonnement (7 daagse beurs) inclusief op- en afbouw € 65,-