Klik hier om naar de consumenten website te gaan >
22 november t/m donderdag 28 november | Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch 22 november t/m donderdag 28 november | Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch
Home - Huisregels

Huisregels

Waarom hanteren we huisregels? Margriet Winterfair is een 3D-versie van het tijdschrift. We doen er alles aan om met inrichting en styling de uitstraling van het tijdschrift Margriet te waarborgen. Om ervoor te zorgen dat bezoekers en exposanten jaarlijks in grote getalen terugkomen, zijn we zuinig op het concept waar Margriet al achttien jaar aan bouwt.

De belangrijke aandachtspunten voor exposanten:

U kunt alleen de ruimte binnen de stand gebruiken voor branding, uitdelen van flyers of samples, verkoop of andere activiteiten. De buiten- en bovenkant van de tent of stand, evenals de paden en de buitenruimte rondom de stand is eigendom van Margriet. Dit betekent dat het niet is toegestaan om producten, stickers, vlaggen en decoratie buiten de tent of aan de buitenzijde van de tent te bevestigen. Dit geldt ook voor het buitenste frame waar de naamsvermelding aan hangt.

Voor afvalverwerking wordt een afval-lége van € 5 per dag verplicht gesteld. U kunt dagelijks na sluitingstijd van de fair uw afval aan het gangpad voor uw stand plaatsen. Wij zullen deze dan voor u verwijderen. Wij vragen uw medewerking mbt het letten op lekkende koffiebekers etc om het tapijt netjes te houden. Deze afval-lége zit inbegrepen in het servicepakket. Op/afbouw afval kunt u tijdens de op/afbouw kosteloos deponeren bij de daarvoor aangegeven plekken.

Voor opslag van producten kunt u een container huren of zorgen voor een plekje in uw eigen stand. Bevoorraden kan 2 uur voor en na openingstijd en vanuit de voorraadcontainer gedurende de dag met rolkarren. Gebruik geen pompwagens of -hondjes in verband met de veiligheid van de bezoekers.

Hoe gaat u om met de gehuurde ruimte? Uw stand dient in dezelfde staat te worden achtergelaten als het wordt opgeleverd. Dat betekent dat er geen taperesten mogen achterblijven en dat er in wanden, vloer of tentdoek niet geboord of geschroefd mag worden. Als alternatief voor bevestiging kunt u bijvoorbeeld s-haken, visdraad, tape of tie-raps gebruiken.

Geluidsversterking is niet nodig. Het gebruik van geluid wordt tot een minimum beperkt. Wanneer er door de organisatie van Margriet Winter Fair toestemming is verleend om geluid te voeren, dan dient dit geluid zo afgesteld te zijn dat buren er geen overlast van ondervinden.