Klik hier om naar de consumenten website te gaan >
20 november t/m 26 november | Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch 20 november t/m 26 november | Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch
Home - Geen categorie - Kom ook naar Margriet Winterfair 2019

Kom ook naar Margriet Winterfair 2019

Van vrijdag 22 tot en met donderdag 28 november vindt Margriet Winterfair weer plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Margriet Winterfair is dé plek om alvast in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit. Op de allerleukste overdekte consumentenfair van Nederland komen vrouwen uit het hele land samen met hun moeder, zus, vriendin of collega om te genieten van een dagje ‘live’ Margriet. De sfeervolle en dynamische omgeving van Margriet Winterfair biedt de unieke mogelijkheid om naamsbekendheid te vergroten en uw merk of product te presenteren.

Kom in contact met meer dan 71.000 vrouwen

Waar bereikt u in een week tijd meer dan 71.000 vrouwen? Vrouwen die gek zijn op shoppen, niet kunnen wachten totdat de feestdagen beginnen en ook heel nieuwsgierig zijn? Op Margriet Winterfair natuurlijk!

Over de bezoekers

• Het event wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,9
• De gemiddelde bezoeker besteedt € 90
• 99% koopt gemiddeld 3 artikelen
• 68% komt volgend jaar weer

Mogen we u verwelkomen?

Wilt u in contact komen met potentiële kopers en uw merk of product onder de aandacht brengen? Neem dan deel aan Margriet Winterfair 2019! Voor meer informatie over deelname, sponsoring en voorstellen op maat kunt u contact opnemen met het Margriet Winterfair team via: info@margrietwinterfair.nl.

Ook interessant?