Klik hier om naar de consumenten website te gaan >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Praktisch

Praktisch

Het gaat ons helaas niet lukken dit najaar een verantwoorde editie van Margriet Winterfair in de Brabanthallen op te tuigen waarbij we de veiligheid van deelnemers, bezoekers en de organisatie kunnen garanderen en die aan ieders verwachtingen voldoet.  Margriet Winterfair wordt daarom doorgeschoven naar 19  t/m 25 november 2021.

Data en openingstijden

Margriet Winterfair vindt plaats van vrijdag 19 t/m donderdag 25 november 2021 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Openingstijden bezoekers: Dagelijks alle hallen van 10.00 – 18.00 uur Dagelijks de centrale entree van 09.30 – 18.30 uur Openingstijden deelnemers: Dagelijks van 08.00 tot 20.00 uur

Parkeren

Tijdens de beursperiode zijn uitrijkaarten nodig om het terrein te kunnen verlaten. Als standhouder ontvangt u van ons één parkeerkaart dichtbij uw stand. Aan de hand van het aantal afgenomen vierkante meters krijgt u gratis parkeerkaarten:

  • 01 t/m 30 m²: 1 gratis parkeerkaart
  • 31 t/m 60 m²: 2 gratis parkeerkaarten
  • Vanaf 61 m²: 3 gratis parkeerkaarten
Parkeerkaarten kunnen vanaf de eerste opbouw dag worden afgehaald bij de servicebalie van onze accommodatie. Parkeren op het terrein van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is op eigen risico. Het is niet toegestaan om uw auto ‘s nachts op het parkeerterrein achter te laten. Deze parkeerkaarten geven geen recht op een gereserveerde parkeerplaats. Tarieven:
  • Parkeerkaart eenmalig (dagprijs) € 6,61
  • Parkeerabonnement (7 daagse beurs) inclusief op- en afbouw € 42

Huisregels

Waarom hanteren we huisregels? Margriet Winterfair is een 3D-versie van het tijdschrift. We doen er alles aan om met inrichting en styling de uitstraling van het tijdschrift Margriet te waarborgen. Om ervoor te zorgen dat bezoekers en exposanten jaarlijks in grote getalen terugkomen, zijn we zuinig op het concept waar Margriet al achttien jaar aan bouwt. De belangrijke aandachtspunten voor exposanten:

  • U kunt alleen de ruimte binnen de stand gebruiken voor branding, uitdelen van flyers of samples, verkoop of andere activiteiten. De buiten- en bovenkant van de tent of stand, evenals de paden en de buitenruimte rondom de stand is eigendom van Margriet. Dit betekent dat het niet is toegestaan om producten, stickers, vlaggen en decoratie buiten de tent of aan de buitenzijde van de tent te bevestigen. Dit geldt ook voor het buitenste frame waar de naamsvermelding aan hangt.
  • Voor afvalverwerking wordt een afval-lége van € 5 per dag verplicht gesteld. U kunt dagelijks na sluitingstijd van de fair uw afval aan het gangpad voor uw stand plaatsen. Wij zullen deze dan voor u verwijderen. Wij vragen uw medewerking mbt het letten op lekkende koffiebekers etc om het tapijt netjes te houden. Deze afval-lége zit inbegrepen in het servicepakket. Op/afbouw afval kunt u tijdens de op/afbouw kosteloos deponeren bij de daarvoor aangegeven plekken.
  • Voor opslag van producten kunt u een container huren of zorgen voor een plekje in uw eigen stand. Bevoorraden kan 2 uur voor en na openingstijd en vanuit de voorraadcontainer gedurende de dag met rolkarren. Gebruik geen pompwagens of -hondjes in verband met de veiligheid van de bezoekers.
  • Hoe gaat u om met de gehuurde ruimte? Uw stand dient in dezelfde staat te worden achtergelaten als het wordt opgeleverd. Dat betekent dat er geen taperesten mogen achterblijven en dat er in wanden, vloer of tentdoek niet geboord of geschroefd mag worden. Als alternatief voor bevestiging kunt u bijvoorbeeld s-haken, visdraad, tape of tie-raps gebruiken.
  • Geluidsversterking is niet nodig. Het gebruik van geluid wordt tot een minimum beperkt. Wanneer er door de organisatie van Margriet Winter Fair toestemming is verleend om geluid te voeren, dan dient dit geluid zo afgesteld te zijn dat buren er geen overlast van ondervinden.

Exposantenreglement

Download het exposantenregelement van 2020.

Handboek

Wanneer uw plek is bevestigd door Margriet Winterfair, ontvangt u van de Brabanthallen uw eigen inloggegevens om toegang te krijgen tot het handboek en de webshop van de Brabanthallen. Download hier de indicatie handboektarieven.

Verzekeringen

We raden aan om een verzekering af te sluiten. Desgewenst kunt u het handboek raadplegen en contact opnemen met een door de organisatie aanbevolen makelaar in assurantiën. De organisatie Sanoma Media Netherlands B.V. stelt zich niet aansprakelijk voor beschadiging of diefstal van eigendommen van exposanten.

Promotiepakket

Om er met elkaar wederom een groot succes van te maken hebben we een promotiepakket gemaakt die u ook kunt inzetten op uw social media kanalen, website en eventuele winkel(s) of andere evenementen waar u aan deelneemt. Dit pakket is bedoeld om de mensen waarmee u in contact komen op de hoogte te brengen van uw deelname en ze te enthousiasmeren om ook naar Margriet Winterfair te komen. Het promotiepakket bestaat uit flyers, banners en social posts, deze kunnen ingezet worden om mensen op de hoogte te brengen van deelname. De flyers zijn beschikbaar in verschillende maten, namelijk A3, A4 en A5. Voor vragen over dit promotiepakket, of andere mediagerelateerde vragen over Margriet Winterfair, kunt u contact opnemen met barbara.admiraal@sanoma.com.

Aanrijroute op- en afbouw

De informatie over de aanrijroute over op- en afbouw voor 2020 is binnenkort beschikbaar op onze website.

Overige informatie

Wanneer mag ik op- en afbouwen?

De informatie over het op- en afbouwen volgt zo snel mogelijk.

Hoe kom ik aan een inlogcode voor de webshop?

Wanneer de plaatsbepaling van uw stand heeft plaatsgevonden, ontvangt u vanuit de Brabanthallen inloggegevens voor de webshop.

Hoe kan ik mij inschrijven voor Margriet Winterfair 2021?

De inschrijflink wordt te zijner tijd beschikbaar gemaakt. In de tussentijd kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers. Let op! Als u een bevestiging van deelname hebt ontvangen van ons, dan is uw inschrijving definitief.

Wanneer ben ik definitief exposant van Margriet Winterfair?

Wanneer u zich heeft ingeschreven, bent u nog niet definitief exposant van Margriet Winterfair. Zodra de locatie van uw stand is bepaald en bevestigd, bent u definitief exposant.

Waar en vanaf wanneer kan ik meubilair, stroom, pinautomaat, vuilnisbakken en andere zaken voor mijn stand bestellen?

Wanneer uw deelname definitief is, ontvangt u inloggegevens voor de webshop. In deze webshop kunt u de benodigde materialen bestellen.

Welke elektra-aansluiting heb ik nodig?

Via de webshop is een overzicht vindbaar van diverse stroomvoorzieningen die u kunt aanvragen. Indien uw vraag niet is beantwoord, kunt u contact opnemen met info@brabanthallen.nl.

Hoe werkt het huren van containers?

Via de webshop kan onder het kopje ‘Opslag en heftrucks’ een opslagcontainer worden aangevraagd.

Kan ik ook adverteren in Margriet?

Zeker! U kunt als participant profiteren van prachtige exposure in Margriet. Neem bij interesse contact op met uw accountmanager.

Hoe kom ik aan exposantenbandjes?

Tijdens de opbouw kunt u uw polsbandjes ophalen bij de exposantenbalie. Wanneer u de polsbandjes aangetekend wil laten verzenden kunt u mailen naar info@margrietwinterfair.nl. De bandjes zijn op specifieke dagen geldig. Het aantal bandjes is afhankelijk van het aantal vierkante meter gehuurde standruimte. Zie hieronder het aantal gratis polsbandjes waar u als exposant recht op heeft. Heeft u meer exposantenbandjes nodig dan het aantal waar u recht op heeft? Dan kunt u deze in de webshop bij bestellen.

Wanneer kan ik tijdens het evenement mijn stand bevoorraden?

Dit kan alleen tussen 08.00 – 10.00 uur of na 18.00 uur.

Wanneer hoor ik meer over mijn inschrijving en mogelijke plaatsing?

Indien u zich tijdig inschrijft als deelnemer voor Margriet Winterfair ontvangt u medio augustus bericht over de plaatsing van uw bedrijf.

Hoe werkt het met relatiekaarten?

Bij afname van het servicepakket ontvangt u 10 Friends & Family kaarten voor donderdag 26 november. Wanneer u extra relatiekaarten wenst, kunt u dit aanvragen via de webshop van de Brabanthallen.

Hoe kom ik aan parkeerkaarten?

Bij het servicepakket ontvangt u één parkeerplaats dicht bij de hal. Indien u extra parkeerkaarten wenst, kunt u deze bestellen via de webshop van de Brabanthallen.

Wat zijn de exacte afmetingen van mijn gehuurde stand?

Houd er rekening mee dat de gehuurde afmetingen inclusief wanden zijn. Wanneer u bijvoorbeeld een stand van 3×3 m hebt gehuurd, kan het zo zijn dat het netto vloeroppervlak 2,85 x 2,85 m is. Dit verschilt per standtype. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@margrietwinterfair.nl.

Tot wanneer kan ik benodigdheden voor mijn stand bestellen?

Benodigdheden zoals parkeerkaarten, standinrichting en elektra kunt u bestellen in de webshop Brabanthallen.

Hoe zit het met vloerbedekking in mijn stand?

Stands met kant-en-klare conceptstandbouw worden standaard geleverd met vloerbedekking.

Hulp nodig bij styling?

Het is mogelijk via de organisatie van Margriet Winterfair een stylist in te huren voor het inrichten van uw stand.