Klik hier om naar de consumenten website te gaan >
Deze website is bedoeld voor (potentiële) exposanten van hét gezelligste winterfeest van Nederland Deze website is bedoeld voor (potentiële) exposanten
Home - Praktisch

Praktisch

Hier vind je alle informatie omtrent een deelname als exposant aan de Margriet Winterfair.
Heb je nog andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Margriet Winterfair
Hét gezelligste winterfeest van Nederland
24 t/m 30 november 2023
Brabanthallen, Den Bosch 

Data en openingstijden

Margriet Winterfair vindt plaats van vrijdag 24 november t/m donderdag 30 november 2023 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Openingstijden bezoekers: dagelijks alle hallen van 10.00 – 18.00 uur. Dagelijks de centrale entree van 09.30 – 18.30 uur. Openingstijden exposanten: dagelijks van 08.00 - 20.00 uur

Plattegrond

De plattegrond van Margriet Winterfair 2023 volgt uiterlijk begin november.   

Parkeren

Tijdens de Winterfair periode zijn parkeerkaarten nodig om het terrein te kunnen verlaten. Deze dient vooraf via de webshop of via de automaat bij de entree in de centrale hal gekocht te worden. Let op! De parkeerkaarten zijn NIET bij de parkeerwacht zelf aan te schaffen. Houd hier rekening mee om vertraging bij het uitrijden tegen te gaan. Vooraf bestelde parkeerkaarten, via de webshop, kunnen vanaf de eerste opbouwdag worden afgehaald bij de servicebalie van onze accommodatie.  Let op! Als standhouder ontvang je van ons géén parkeerkaart, wel een parkeersticker (met kleur) voor dichtbij jouw stand om in- en uit te laden, dus niet om te parkeren.  Parkeren op het terrein van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is op eigen risico. Het is niet toegestaan om auto ‘s nachts op het parkeerterrein achter te laten. De parkeerkaarten geven geen recht op een gereserveerde parkeerplaats. Tarieven:

  • Parkeerkaart eenmalig (dagprijs) €12,50
  • Parkeerabonnement (7 daagse beurs) inclusief op- en afbouw € 65,-

Huisregels

Waarom hanteren we huisregels? Margriet Winterfair is een 3D-versie van Margriet. We doen er alles aan om met inrichting en styling de uitstraling van Margriet te waarborgen. Om ervoor te zorgen dat bezoekers en exposanten jaarlijks in grote getale terugkomen, zijn we zuinig op het concept. De belangrijke aandachtspunten voor exposanten:

  • Je kunt alleen de ruimte binnen de stand gebruiken voor branding, uitdelen van flyers of samples, verkoop of andere activiteiten. De buiten- en bovenkant van de tent of stand, evenals de paden en de buitenruimte rondom de stand is eigendom van Margriet Winterfair. Dit betekent dat het niet is toegestaan om producten, stickers, vlaggen en decoratie buiten de tent of aan de buitenzijde van de tent te bevestigen. Dit geldt ook voor het buitenste frame waar de naamsvermelding aan hangt.
  • Voor afvalverwerking wordt een afval-lége van € 5 per dag verplicht gesteld welke is inbegrepen in het servicepakket. Je kunt dagelijks na sluitingstijd van de fair jouw afval (één zak of één doos) aan het gangpad voor jouw stand plaatsen. Wij zullen deze dan voor je verwijderen. Wij vragen jouw medewerking mbt het letten op lekkende koffiebekers etc om het tapijt netjes te houden. Deze afval-lége zit inbegrepen in het servicepakket. Op/afbouw afval kan je tijdens de op/afbouw kosteloos deponeren bij de daarvoor aangegeven plekken.
  • Heb je meer afval lediging nodig, bijvoorbeeld omdat je sampled of veel (schoenen)dozen hebt, vraag dan extra afvalverwerking aan via de webshop.
  • Bevoorraden kan van 08.00 tot 9.00 uur en van 18.00 tot 19.30 uur (oprijden kan tot een kwartier voor sluiting van de oprijd-tijd)
  • Tijdens de openingstijden van de fair kan er niet bevoorraad worden met pompwagens en/of hondjes in verband met de veiligheid van de bezoekers. Houd hier rekening mee.
  • Hoe ga je om met de gehuurde ruimte? Jouw stand dient in dezelfde staat te worden achtergelaten als het wordt opgeleverd. Dat betekent dat er geen tape resten mogen achterblijven en dat er in wanden, vloer of tentdoek niet geboord of geschroefd mag worden. Als alternatief voor bevestiging kan je bijvoorbeeld s-haken, visdraad, tape of tie-raps gebruiken.
  • Geluidsversterking is niet nodig. Het gebruik van geluid wordt tot een minimum beperkt. Wanneer er door de organisatie van Margriet Winterfair toestemming is verleend om geluid te voeren, dan dient dit geluid zo afgesteld te zijn dat buren er geen overlast van ondervinden.

Exposantenreglement

Download het exposantenreglement van 2022.

Handboek

Wanneer jouw plek is bevestigd door team Margriet Winterfair, ontvang je van de Brabanthallen jouw eigen inloggegevens om toegang te krijgen tot het handboek en de webshop van de Brabanthallen.

Verzekeringen

We raden aan om een verzekering af te sluiten. Je kunt het handboek raadplegen en contact opnemen met een, door de organisatie aanbevolen, makelaar in assurantiën. De organisatie DPG Media B.V. stelt zich niet aansprakelijk voor beschadiging of diefstal van eigendommen van exposanten.

Promotiepakket

Tam Tam. Om samen een groot succes te maken van Margriet Winterfair 2023 hebben we een promotiekit gemaakt die jij ook kunt inzetten op jouw social media kanalen, website en eventuele winkel(s) of andere evenementen waar je aan deelneemt. Zo zorgen we er met elkaar voor dat alle vrouwen in Nederland weten dat Margriet Winterfair eraan komt én dat jij daar met je merk/producten aanwezig bent. Het promotiepakket bestaat uit banners, logo's en social posts, deze kunnen ingezet worden om mensen op de hoogte te brengen van jouw aanwezigheid op het evenement. Voor vragen over deze promotiemiddelen of andere media gerelateerde vragen over Margriet Winterfair, kan je contact opnemen met sales@margrietwinterfair.nl 

Aanrijroute op- en afbouw

De informatie over de aanrijroute over op- en afbouw voor 2023 is binnenkort beschikbaar op onze website.

Overige informatie

Wanneer mag ik op- en afbouwen?

De informatie over het op- en afbouwen volgt zo snel mogelijk.

Hoe kom ik aan een inlogcode voor de webshop?

Wanneer de plaatsbepaling van jouw stand heeft plaatsgevonden, ontvang je zo snel mogelijk vanuit de Brabanthallen inloggegevens voor de webshop.

Hoe kan ik mij inschrijven voor Margriet Winterfair 2023?

Wil je meedoen aan Margriet Winterfair? Neem dan contact op met sales@margrietwinterfair.nl of je accountmanager Events. Let op! Als je een bevestiging van deelname hebt ontvangen van ons, dan is jouw inschrijving definitief.

Wanneer ben ik definitief exposant van Margriet Winterfair?

Wanneer je je hebt ingeschreven, ben je nog niet definitief exposant van Margriet Winterfair. Zodra de locatie van jouw stand is bepaald en bevestigd, ben je definitief exposant en doe je mee aan de editie 2022!

Waar en vanaf wanneer kan ik meubilair, stroom, pinautomaat, vuilnisbakken en andere zaken voor mijn stand bestellen?

Wanneer jouw deelname definitief is, ontvang je zo snel mogelijk inloggegevens voor de webshop. Dit kan maximaal 10 werkdagen duren. In deze webshop kan je de benodigde materialen bestellen.

Welke elektra-aansluiting heb ik nodig?

Via de webshop vind je diverse stroomvoorzieningen die je kunt aanvragen. Heb je daarna nog vragen? Neem dan contact op met info@brabanthallen.nl.

Hoe werkt het huren van containers?

Via de webshop kan onder het kopje ‘Opslag en heftrucks’ een opslagcontainer worden aangevraagd.

Kan ik ook adverteren in Margriet?

Zeker! Een mooie aanvulling op jouw deelname aan Margriet Winterfair. Neem bij interesse even contact op met jouw accountmanager bij DPG of mail naar sales@margrietwinterfair.nl of je accountmanager Events.

Hoe kom ik aan exposantenbandjes?

Tijdens de opbouw kan je jouw polsbandjes ophalen bij de exposantenbalie. Als je de polsbandjes aangetekend wil laten verzenden kan je mailen naar sales@margrietwinterfair.nl. De bandjes zijn op specifieke dagen geldig. Het aantal bandjes is afhankelijk van het aantal vierkante meter gehuurde standruimte. Zie hieronder het aantal gratis polsbandjes waar je recht op hebt. Heb je meer exposantenbandjes nodig dan het aantal waar je recht op hebt? Dan kan je deze in de webshop bijbestellen.

Wanneer kan ik tijdens het evenement mijn stand bevoorraden?

Dit kan voorafgaand de Fair tussen 08.00 – 9.00 uur óf na afloop tussen 18.00-19.30 uur. Enkel met rollend materieel, deze dien je zelf mee te nemen.

Wanneer hoor ik meer over mijn inschrijving en mogelijke plaatsing?

Als je je tijdig inschrijft (liefst vóór de zomer) ontvang je uiterlijk begin oktober bericht over de plaatsing van jouw bedrijf.

Hoe werkt het met relatiekaarten?

Bij afname van het servicepakket ontvang je 10 Friends & Family kaarten voor donderdag 1 december. Wanneer je extra relatiekaarten wenst, kan je dit aanvragen via de webshop van de Brabanthallen.

Hoe kom ik aan parkeerkaarten?

Bij het servicepakket ontvang je één parkeersticker dicht bij de hal. Let op! Dit is geen parkeerkaart, deze dien je te bestellen via de webshop van de Brabanthallen en kunnen opgehaald worden bij de exposantenbalie. De parkeersticker geeft één auto een plek zo dicht mogelijk achter de hal van de stand. De parkeerkaart geeft toegang tot het parkeerterrein.

Wat zijn de exacte afmetingen van mijn gehuurde stand?

Houd er rekening mee dat de gehuurde afmetingen inclusief wanden zijn. Wanneer je bijvoorbeeld een stand van 3×3 m hebt gehuurd, kan het zo zijn dat het netto vloeroppervlak 2,85 x 2,85 m is. Dit verschilt per standtype. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.

Tot wanneer kan ik benodigdheden voor mijn stand bestellen?

Benodigdheden zoals parkeerkaarten, wifi, opslag in m2, containers, standinrichting en elektra kan je bestellen t/m 18 november 2022 in de webshop Brabanthallen.

Hoe zit het met vloerbedekking in mijn stand?

Stands met kant-en-klare conceptstandbouw worden standaard geleverd met vloerbedekking.

Hulp nodig bij styling?

Het is mogelijk via de organisatie van Margriet Winterfair een stylist in te huren voor het inrichten van jouw stand. Je accountmanager kan je hierbij verder helpen.