Klik hier om naar de consumenten website te gaan >
20e editie Margriet Winterfair | 19 t/m 25 november 2021 20e editie Margriet Winterfair | 19 t/m 25 november 2021
Home - Praktisch

Praktisch

De extra feestelijke, 20e editie van Margriet Winterfair vindt plaats van 19  t/m 25 november 2021.

Data en openingstijden

Margriet Winterfair vindt plaats van vrijdag 19 t/m donderdag 25 november 2021 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Openingstijden bezoekers: Dagelijks alle hallen van 10.00 – 18.00 uur Dagelijks de centrale entree van 09.30 – 18.30 uur Openingstijden deelnemers: Dagelijks van 08.00 tot 20.00 uur

Parkeren

Tijdens de beursperiode zijn uitrijkaarten nodig om het terrein te kunnen verlaten. Als standhouder ontvang je van ons één parkeerkaart dichtbij jouw stand. Aan de hand van het aantal afgenomen vierkante meters krijg je gratis parkeerkaarten:

 • 01 t/m 30 m²: 1 gratis parkeerkaart
 • 31 t/m 60 m²: 2 gratis parkeerkaarten
 • Vanaf 61 m²: 3 gratis parkeerkaarten
Parkeerkaarten kunnen vanaf de eerste opbouw dag worden afgehaald bij de servicebalie van onze accommodatie. Parkeren op het terrein van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is op eigen risico. Het is niet toegestaan om auto ‘s nachts op het parkeerterrein achter te laten. Deze parkeerkaarten geven geen recht op een gereserveerde parkeerplaats. Tarieven:
 • Parkeerkaart eenmalig (dagprijs) € 6,61
 • Parkeerabonnement (7 daagse beurs) inclusief op- en afbouw € 42

Huisregels

Waarom hanteren we huisregels? Margriet Winterfair is een 3D-versie van het tijdschrift. We doen er alles aan om met inrichting en styling de uitstraling van het tijdschrift Margriet te waarborgen. Om ervoor te zorgen dat bezoekers en exposanten jaarlijks in grote getalen terugkomen, zijn we zuinig op het concept waar Margriet al twintig jaar enorm trots op is. De belangrijke aandachtspunten voor exposanten:

 • Je kunt alleen de ruimte binnen de stand gebruiken voor branding, uitdelen van flyers of samples, verkoop of andere activiteiten. De buiten- en bovenkant van de tent of stand, evenals de paden en de buitenruimte rondom de stand is eigendom van Margriet. Dit betekent dat het niet is toegestaan om producten, stickers, vlaggen en decoratie buiten de tent of aan de buitenzijde van de tent te bevestigen. Dit geldt ook voor het buitenste frame waar de naamsvermelding aan hangt.
 • Voor afvalverwerking wordt een afval-lége van € 5 per dag verplicht gesteld. Je kunt dagelijks na sluitingstijd van de fair jouw afval aan het gangpad voor jouw stand plaatsen. Wij zullen deze dan voor je verwijderen. Wij vragen jouw medewerking mbt het letten op lekkende koffiebekers etc om het tapijt netjes te houden. Deze afval-lége zit inbegrepen in het servicepakket. Op/afbouw afval kan je tijdens de op/afbouw kosteloos deponeren bij de daarvoor aangegeven plekken.
 • Voor opslag van producten kun je een container huren of zorgen voor een plekje in jouw eigen stand.
 • Bevoorraden kan van 08.00 tot 9.00 uur en van 18.00 tot 19.30 uur (oprijden kan tot een kwartier voor sluiting bam de oprijd-tijd)
 • Gebruik tijdens het bevoorraden geen pompwagens of -hondjes in verband met de veiligheid van de bezoekers.
 • Hoe ga je om met de gehuurde ruimte? Jouw stand dient in dezelfde staat te worden achtergelaten als het wordt opgeleverd. Dat betekent dat er geen taperesten mogen achterblijven en dat er in wanden, vloer of tentdoek niet geboord of geschroefd mag worden. Als alternatief voor bevestiging kan je bijvoorbeeld s-haken, visdraad, tape of tie-raps gebruiken.
 • Geluidsversterking is niet nodig. Het gebruik van geluid wordt tot een minimum beperkt. Wanneer er door de organisatie van Margriet Winterfair toestemming is verleend om geluid te voeren, dan dient dit geluid zo afgesteld te zijn dat buren er geen overlast van ondervinden.

Exposantenreglement

Download het exposantenregelement van 2021.

Handboek

Wanneer jouw plek is bevestigd door Margriet Winterfair, ontvang je van de Brabanthallen jouw eigen inloggegevens om toegang te krijgen tot het handboek en de webshop van de Brabanthallen.

Verzekeringen

We raden aan om een verzekering af te sluiten. Je kunt het handboek raadplegen en contact opnemen met een, door de organisatie aanbevolen, makelaar in assurantiën. De organisatie DPG Media B.V. stelt zich niet aansprakelijk voor beschadiging of diefstal van eigendommen van exposanten.

Promotiepakket

Om er met elkaar wederom een groot succes van te maken hebben we een promotiepakket gemaakt die u ook kunt inzetten op uw social media kanalen, website en eventuele winkel(s) of andere evenementen waar u aan deelneemt. Dit pakket is bedoeld om de mensen waarmee u in contact komen op de hoogte te brengen van uw deelname en ze te enthousiasmeren om ook naar Margriet Winterfair te komen. Het promotiepakket bestaat uit flyers, banners en social posts, deze kunnen ingezet worden om mensen op de hoogte te brengen van deelname. De flyers zijn beschikbaar in verschillende maten, namelijk A3, A4 en A5. Voor vragen over dit promotiepakket, of andere mediagerelateerde vragen over Margriet Winterfair, kunt u contact opnemen met maaike.rietbergen@dpgmediamagazines.nl.

Aanrijroute op- en afbouw

De informatie over de aanrijroute over op- en afbouw voor 2021 is binnenkort beschikbaar op onze website.

Overige informatie

Wanneer mag ik op- en afbouwen?

De informatie over het op- en afbouwen volgt zo snel mogelijk.

Hoe kom ik aan een inlogcode voor de webshop?

Wanneer de plaatsbepaling van jouw stand heeft plaatsgevonden, ontvang je vanuit de Brabanthallen inloggegevens voor de webshop.

Hoe kan ik mij inschrijven voor Margriet Winterfair 2021?

Wil je meedoen aan de 20e editie van Margriet Winterfair? Neem dan contact op mijn Anique Honing. Let op! Als je een bevestiging van deelname hebt ontvangen van ons, dan is jouw inschrijving definitief.

Wanneer ben ik definitief exposant van Margriet Winterfair?

Wanneer je je hebt ingeschreven, ben je nog niet definitief exposant van Margriet Winterfair. Zodra de locatie van jouw stand is bepaald en bevestigd, ben je definitief exposant en doe je mee aan de editie 2021!

Waar en vanaf wanneer kan ik meubilair, stroom, pinautomaat, vuilnisbakken en andere zaken voor mijn stand bestellen?

Wanneer jouw deelname definitief is, ontvang je inloggegevens voor de webshop. In deze webshop kan je de benodigde materialen bestellen.

Welke elektra-aansluiting heb ik nodig?

Via de webshop vind je diverse stroomvoorzieningen die je kunt aanvragen. Heb je daarna nog vragen? Neem dan contact op met info@brabanthallen.nl.

Hoe werkt het huren van containers?

Via de webshop kan onder het kopje ‘Opslag en heftrucks’ een opslagcontainer worden aangevraagd.

Kan ik ook adverteren in Margriet?

Zeker! Een mooie aanvulling op jouw deelname aan Margriet Winterfair. B=Neem bij interesse even contact op met jouw accountmanager bij DPG of mail naar info@margrietwinterfair.nl

Hoe kom ik aan exposantenbandjes?

Tijdens de opbouw kan je jouw polsbandjes ophalen bij de exposantenbalie. Als je de polsbandjes aangetekend wil laten verzenden kan je mailen naar info@margrietwinterfair.nl. De bandjes zijn op specifieke dagen geldig. Het aantal bandjes is afhankelijk van het aantal vierkante meter gehuurde standruimte. Zie hieronder het aantal gratis polsbandjes waar je recht op hebt. Heb je meer exposantenbandjes nodig dan het aantal waar je recht op hebt? Dan kan je deze in de webshop bijbestellen.

Wanneer kan ik tijdens het evenement mijn stand bevoorraden?

Dit kan alleen tussen 08.00 – 9.00 uur of tussen 18.00-19.30 uur.

Wanneer hoor ik meer over mijn inschrijving en mogelijke plaatsing?

Als je je tijdig inschrijft (liefst vóór de zomer) ontvang je medio augustus bericht over de plaatsing van jouw bedrijf.

Hoe werkt het met relatiekaarten?

Bij afname van het servicepakket ontvang je 10 Friends & Family kaarten voor donderdag 25 november. Wanneer je extra relatiekaarten wenst, kan je dit aanvragen via de webshop van de Brabanthallen.

Wat zijn de exacte afmetingen van mijn gehuurde stand?

Houd er rekening mee dat de gehuurde afmetingen inclusief wanden zijn. Wanneer je bijvoorbeeld een stand van 3×3 m hebt gehuurd, kan het zo zijn dat het netto vloeroppervlak 2,85 x 2,85 m is. Dit verschilt per standtype. Voor meer informatie kan je contact opnemen met info@margrietwinterfair.nl.

Tot wanneer kan ik benodigdheden voor mijn stand bestellen?

Benodigdheden zoals parkeerkaarten, standinrichting en elektra kan je bestellen in de webshop Brabanthallen.

Hoe zit het met vloerbedekking in mijn stand?

Stands met kant-en-klare conceptstandbouw worden standaard geleverd met vloerbedekking.

Hulp nodig bij styling?

Het is mogelijk via de organisatie van Margriet Winterfair een stylist in te huren voor het inrichten van jouw stand.