Klik hier om naar de consumenten website te gaan >
22 november t/m donderdag 28 november | Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch 22 november t/m donderdag 28 november | Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch
Home - Q&A

Q&A

Wanneer vindt Margriet Winterfair plaats?
22 t/m 28 november 2019

Wat zijn de openingstijden van Margriet Winterfair?
Voor bezoekers is Margriet Winterfair dagelijks geopend vanaf 10.00 tot 18.00 uur. Alleen de Centrale Entree, waar bezoekers alvast rustig een kopje koffie kunnen drinken, is open van 09.30 tot 18.30 uur. Als deelnemer zijn de volgende openingstijden van toepassing: 08.00-20.00 uur.

Wanneer mag ik op- en afbouwen?
Aan de hand van het totaal aantal vierkante meters en standbouwtype, zijn er bepaalde richtlijnen voor het moment van op- en afbouwen van uw stand.

Opbouwtijden:

Margriet standbouw kleiner dan 50m2 zijn op woensdag 20 november nog niet gereed en daarom is inrichting van deze stands nog niet mogelijk op woensdag.

Afbouwtijden:

Je dient jouw eigen materialen van het evenement te verwijderen en de stand leeg (vrij van plakband en andere materialen), schoon en onbeschadigd op te leveren.

Hoe kom ik aan een inlogcode voor de webshop?
Wanneer de plaatsbepaling van uw stand heeft plaatsgevonden, ontvangt u vanuit de Brabanthallen inloggegevens voor de webshop.

Hoe kan ik mij inschrijven voor Margriet Winterfair 2019?
De inschrijflink wordt zo spoedig mogelijk beschikbaar. In de tussentijd kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers. Let op! Als u een bevestiging van deelname hebt ontvangen van ons, dan is uw inschrijving definitief.

Wanneer ben ik definitief exposant van Margriet Winterfair?
Wanneer u zich heeft ingeschreven, bent u nog niet definitief exposant van Margriet Winterfair. Zodra de locatie van uw stand is bepaald en bevestigd, bent u definitief exposant.

Waar en vanaf wanneer kan ik meubilair, stroom, pinautomaat, vuilnisbakken en andere zaken voor mijn stand bestellen?
Wanneer uw deelname definitief is, ontvangt u inloggegevens voor de webshop. In deze webshop kunt u de benodigde materialen bestellen.

Welke elektra-aansluiting heb ik nodig?
Via de webshop is een overzicht vindbaar van diverse stroomvoorzieningen die u kunt aanvragen. Indien uw vraag niet is beantwoord, kunt u contact opnemen met info@brabanthallen.nl

Hoe werkt het huren van containers?
Via de webshop kan onder het kopje ‘Opslag en heftrucks’ een opslagcontainer worden aangevraagd.

Kan ik ook adverteren in Margriet?
Zeker! U kunt als participant profiteren van prachtige exposure in Margriet.

Hoe kom ik aan exposantenbandjes?
Tijdens de opbouw kunt u uw polsbandjes ophalen bij de exposantenbalie. Wanneer u de polsbandjes aangetekend wil laten verzenden kunt u mailen naar info@margrietwinterfair.nl. De bandjes zijn op specifieke dagen geldig. Het aantal bandjes is afhankelijk van het aantal vierkante meter gehuurde standruimte. Zie hieronder het aantal gratis polsbandjes waar u als exposant recht op heeft.

Heeft u meer exposantenbandjes nodig dan het aantal waar u recht op heeft? Dan kunt u deze in de webshop bij bestellen.

Wanneer kan ik tijdens het evenement mijn stand bevoorraden?
Dit kan alleen tussen 08.00 – 10.00 uur of na 18.00 uur.

Wanneer hoor ik meer over mijn inschrijving en mogelijke plaatsing?
Indien u zich tijdig inschrijft als deelnemer voor Margriet Winterfair ontvangt u medio augustus bericht over de plaatsing van uw bedrijf.

Hoe werkt het met relatiekaarten?
Bij afname van het servicepakket ontvangt u 10 Friends & Family kaarten voor donderdag 28 november. Wanneer u extra relatiekaarten wenst, kunt u dit aanvragen via de webshop van de Brabanthallen.

Hoe kom ik aan parkeerkaarten?
Bij het servicepakket ontvangt u één parkeerplaats dicht bij de hal. Indien u extra parkeerkaarten wenst, kunt u deze bestellen via de webshop van de Brabanthallen.

Wat zijn de exacte afmetingen van mijn gehuurde stand?
Houd er rekening mee dat de gehuurde afmetingen inclusief wanden zijn. Wanneer u bijvoorbeeld een stand van 3×3 m hebt gehuurd, kan het zo zijn dat het netto vloeroppervlak 2,85 x 2,85 m is. Dit verschilt per standtype. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@margrietwinterfair.nl

Tot wanneer kan ik benodigdheden voor mijn stand bestellen?
Benodigdheden zoals parkeerkaarten, standinrichting en elektra kunt u bestellen in de webshop Brabanthallen.

Hoe zit het met vloerbedekking in mijn stand?
Stands met kant-en-klare conceptstandbouw worden standaard geleverd met vloerbedekking.

Hulp nodig bij styling?
Het is mogelijk via de organisatie van Margriet Winterfair een stylist in te huren voor het inrichten van uw stand.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact op met info@margrietwinterfair.nl