Koop kaarten >
22 november t/m 28 november | Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch 22 t/m 28 november | Brabanthallen
Home - Geen categorie - Feestelijke opening met Irene Moors

Feestelijke opening met Irene Moors

Het is bijna zover! Op 22 november start het gezelligste winterfeest in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch: Margriet Winterfair. De feestelijke aftrap van de Winterfair wordt gedaan door Margriet-hoofdredacteur Leontine van den Bos en Irene Moors. Samen met de Bossche wethouder van Eenzaamheid Huib van Olden, want op de Winterfair is ook aandacht voor dít thema.

Unieke ontmoetingsbanken
Niet voor iedereen staan de feestdagen voor onbezorgd genieten. Margriet vindt het belangrijk om aandacht te geven aan mensen die zich eenzaam voelen. Dit jaar heeft Margriet zich daarom aangesloten bij de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid en wordt net als vorig jaar op de Winterfair aandacht aan dit thema besteed. Hoofdredacteur Leontine van den Bos: “Feest is alleen feest als dat voor iedereen is. We willen graag bijdragen aan een mogelijkheid voor mensen om met elkaar in contact te komen. Daarom gaan we ontmoetingsbanken mozaïeken op Margriet Winterfair.”

De vrolijk gekleurde praatbanken zullen samen met Stichting Social Sofa ter plekke worden gebouwd. Bezoekers van Margriet Winterfair kunnen allemaal hun (mozaïek)steentje bijdragen aan een bank. Wethouder Huib van Olden: “Er zijn te veel mensen die zich eenzaam voelen. Wij moeten het ons allemaal aantrekken als de buurman of een familielid zich eenzaam voelt en niet meedoet. Een klein gebaar doet wonderen. Deze bankjes nodigen uit tot een ontmoeting. En daarom financieren wij graag een bank.” Ook Mainstage, de nieuwe entertainment-venue van de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, heeft een bank gefinancierd. Deze prachtige ontmoetingsbanken, die uitnodigen tot een praatje, komen verspreid door heel Nederland te staan.

Kom ook naar Margriet Winterfair
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Margriet Winterfair? Bekijk hier het programma! Heb je nog geen kaarten? Koop ze voor 22 november met € 4 korting!

Ook interessant?