Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Fijne feestdagen! Fijne feestdagen!
Home - Handig om te weten

Handig om te weten

Het gaat ons helaas niet lukken dit najaar een verantwoorde editie van Margriet Winterfair in de Brabanthallen op te tuigen waarbij we de veiligheid van bezoekers, deelnemers en de organisatie kunnen garanderen en die aan ieders verwachtingen voldoet.  Margriet Winterfair wordt daarom doorgeschoven naar 19  t/m 25 november 2021.

Algemeen

Margriet Winterfair is

Op Margriet Winterfair vind je alles wat je nodig hebt om te schitteren tijdens de feestdagen. Het is dé plek om met je moeder, zus, vriendin of dochter in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt eindeloos shoppen bij de honderden winkeltjes en kraampjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten en nieuwe producten proeven en proberen. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows, stel je ideale kerstmenu samen en doe ideeën op voor de feestdagen. Elke dag zijn er op het grote podium fantastische optredens van topartiesten en interviews met columnisten en schrijvers. Leuker kunnen de feestdagen niet beginnen!

Datum

Margriet Winterfair vindt van 19 t/m 25 november 2021 plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Adres

Margriet Winterfair vindt plaats in de Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch.

Contact

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar redactie@margriet.nl. Je vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden. Je kunt ook contact opnemen met het Margriet Informatiecentrum via tel. 088-550 02 21 (lokaal tarief). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Plattegrond

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond.

Overige vragen

Wat zijn de openingstijden?

Margriet Winterfair vindt plaats van vrijdag 22 t/m donderdag 28 november 2019 in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. De reguliere openingstijden van de Winterfair zijn van 10.00 t/m 18.00 uur. Om 09.30 gaan de deuren open.

Waar kan ik terecht voor vragen over mijn boeking?

Heb je vragen over je boeking, neem dan contact op met Eventim via 0900 – 13 53 (€ 0,60 p.m., dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur). De veelgestelde vragen over je boeking zijn ook te vinden op de website van Eventim.

Kan ik mijn tassen stallen?

Heb je zware tassen of wil je niet de hele dag met je tassen rondlopen? De medewerk(st)er van de Tassenstalling neemt de tas(sen) graag in bewaring. Kosten: € 1 per tas. Het is niet toegestaan om achter de balie te komen om de tas(sen) te pakken.

Is er een garderobe aanwezig?

Voor € 1,50 kun je je jas ophangen in een bewaakte garderobe bij de ingang van de Winterfair.

Is er een pinautomaat aanwezig?

In de Brabanthallen is geen pinautomaat aanwezig. Bij een aantal standhouders is het mogelijk te pinnen, maar het is verstandig om vooraf voldoende contant geld bij je te hebben. Kom je met de pendelbus? Dan zijn er drie pinmogelijkheden op het station.

Hoe ontvang ik de Margriet Winterfair tas?

Voor iedere bezoeker hebben wij een feestelijke Margriet-shopper! Haal hem op bij de shopper-stand aan het Margrietplein.

Waar kan ik iets eten en drinken?

Verspreid over de hele Winterfair zijn diverse cateringpunten aanwezig.

Zijn er glutenvrije producten te koop?

Er zijn bij diverse cateringpunten glutenvrije producten verkrijgbaar. Heb je een ticket bestelt inclusief Lunchfair dan kan je bij het restaurant een uitgebreide glutenvrije lunch verkrijgen.

Waar kan ik informatie vragen tijdens de Margriet Winterfair?

Bij de Informatiebalie staan medewerkers van het Margriet Informatiecentrum klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt hier tevens terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen. De Informatiebalie is tot 18.00 uur geopend.

Is Margriet Winterfair toegankelijk voor mindervaliden?

Margriet Winterfair in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor mindervalidenplaatsen aanwezig.

Ik ben mindervalide. Mag er een begeleider mee?

Op vertoon van je invalidenkaart is de toegang voor een begeleider gratis. Je moet zelf wel een toegangskaart kopen. Voor de begeleider moet een gratis kaart worden aangevraagd, dit kan uitsluitend telefonisch via Eventim (tel. 0900-1330) of bij de kassa. Op Margriet Winterfair zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.

Ik ben mindervalide. Mag er een (blinde)geleidehond mee?

Dit is toegestaan. Hiervoor dient u wel in bezit te zijn van geldige papieren/pas.

Mag mijn kind mee?

Kinderen zijn van harte welkom, maar er zijn geen speciale activiteiten voor kinderen. Voor kinderen t/m 3 jaar is de toegang gratis, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar betaal je € 9,25. Zondag 24 november is de toegang voor alle kinderen t/m 11 jaar gratis. Voor kinderen die zondag komen, moet wel een gratis kaart worden aangevraagd. Dit kan telefonisch via Eventim of aan de kassa.

Mag mijn huisdier mee naar binnen?

Huisdieren (m.u.v. hulphonden) zijn niet toegestaan.

Mag ik roken?

Roken in de Brabanthallen is niet toegestaan.

Ik heb iets gekocht bij een stand, maar het product is kapot. Wat nu?

Via margrietwinterfair.nl kun je de lijst van standhouders bekijken. Je kunt dan contact opnemen met de standhouder met wie de koop is gesloten. Margriet is niet verantwoordelijk voor ondeugdelijke aankopen, we verwijzen je hiervoor naar de standhouder.

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?

Tijdens Margriet Winterfair kun je terecht bij de Informatiebalie. Na Margriet Winterfair proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Uiteraard blijft het zaak om tijdens Margriet Winterfair je eigendommen goed in de gaten te houden. Laat tassen niet onbeheerd staan, maar geef deze af bij de Tassenstalling. Margriet is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen. Na de Winterfair kan je contact opnemen met Margriet Informatiecentrum, via tel. 088-550 02 22 (lokaal tarief). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00-12.00 uur.

Waar kan ik me inschrijven voor workshops?

Ook dit jaar zijn er weer veel workshops tijdens Margriet Winterfair. Nieuw dit jaar is de online voorinschrijving, waarmee je vooraf een plekje reserveert. Tijdens Margriet Winterfair is nog een beperkt aantal workshopplaatsen beschikbaar. Binnenkort wordt hier meer over bekendgemaakt dus houd onze site goed in de gaten.

Is er EHBO aanwezig?

Voor (kleine) ongelukjes en andere ongemakken is er een EHBO-post bij de hoofdingang van de Brabanthallen.

Huisregels Margriet Winterfair 2019

 • Op en rond het evenemententerrein ben je verplicht aanwijzingen te volgen van de organisatie en haar medewerkers.
 • Het is verboden te roken in de Brabanthallen.
 • De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten van haar deelnemers.
 • Gebieden buiten de hallen mag je niet betreden en zijn op eigen risico.
 • Huisdieren (m.u.v. hulphonden) zijn niet toegestaan.
 • De toegangskaart of controlestrook dient de hele dag op verzoek van de organisatie getoond te kunnen worden.
 • Het is verboden op en rond locatie folders, flyers of andere zaken te verspreiden en/of interviews/enquêtes af te nemen zonder toestemming van de organisatie.
 • Zonder geldige accreditatie is het verboden om te fotograferen, filmen en het maken van (andere) geluids-, en/ of beeldopnamen van Margriet Winterfair. De organisatie zal op straffe hiervan de apparatuur in beslag nemen en aanvaardt voor het in bewaring nemen hiervan geen enkele aansprakelijkheid.
 • De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal en enige vorm van schade aan eigendommen en/of gekochte goederen van de bezoekers.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor om jassen en tassen te controleren.
 • Op locatie worden beelden en geluidsopnames gemaakt. Aanwezigen stemmen in met de openbaarmaking hiervan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
 • Het is verboden voor bezoekers jonger dan 18 jaar alcoholische dranken te kopen, aan te nemen of te nuttigen.
 • In situaties waarin de huisregels niet voorzien, beslist de organisatie.

Mag ik een boodschappentrolley meenemen naar Margriet Winterfair?

Wij willen je vragen het gebruik van boodschappentrolleys zo veel mogelijk te beperken, zodat andere bezoekers hier geen hinder van ondervinden. Op Margriet Winterfair is een tassenstalling waar je voor een gering bedrag (zware) tassen voor € 1 in bewaring kunt geven.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Mail dan naar redactie@margriet.nl