Koop kaarten >
22 november t/m 28 november | Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch 22 t/m 28 november | Brabanthallen
Home - Geen categorie - Hoemoes op zijn best in Amstelveen en Amsterdam!

Hoemoes op zijn best in Amstelveen en Amsterdam!

Denk je aan hoemoes dan denk je natuurlijk aan Maza. Het Zaanse familiebedrijf produceert sinds eind jaren negentig hoemoes, falafel en lekkere dips in haar keukens in Zaandam, Amstelveen en Amsterdam.

In de winkels in Stadshart Amstelveen en Foodhallen Amsterdam maakt Maza dagelijks verse gerechten met haar hoemoes. Heerlijk om alleen van te genieten, maar ook met vriendinnen of vrienden is dit de perfecte locatie! Bestel een grote Mezze en geniet van een middagje borrelen. Heb je weinig tijd? Dan kan je natuurlijk altijd een gerecht bestellen voor take-away of een bakje hoemoes kopen voor thuis. Tevens kan je in de winkels altijd vragen naar een aantal lekkere recepten. Je krijgt dan een receptenboekje mee vol inspiratie! Of check even www.maza.nl voor recepten.

Insiders tip: Elke laatste vrijdag van de maand organiseert Maza in Amstelveen Stadshart een kookworkshop. Heb jij zin in een gezellig avondje vol inspiratie én lekker eten? Geef je alleen op, of met een groepje vrienden of vriendinnen via felicia@maza.nl.

Ook interessant?