Bemachtig je kaarten voor de 20ste editie
Home - tips voor de feestmaand - Inspiratie voor de feestmaand: 9 cadeaus om te geven – en te krijgen

Inspiratie voor de feestmaand: 9 cadeaus om te geven – en te krijgen

Geen feest op Dé Winterfair, maar wel feest thuis. Met een aantal blogs geven we je inspiratie voor de feestmaand. Dit keer: cadeaus om te geven – en te krijgen. In de zak van Sinterklaas, onder de kerstboom, met of zonder lootjes: het een groot cadeautjesfestijn tijdens december. Kun je wat geef- en krijginspiratie gebruiken? Lees dan snel verder.

Bloemenpracht

Van een fleurig cadeau wordt iedereen blij. Laat je verrassen door een grote bos bloemen van Weekly Flower. Met dit concept geef of ontvang je bloemenrechts van de kweker, zo vaak en wanneer jij maar wilt. Leuk!

Een goed en duurzaam cadeau

De producten van ZO schoon zijn niet alleen heel mooi; ze worden geproduceerd zonder energie- en grondstofverspilling. Dat is toch wat fijner geven. Deze schuimzeep zit in een prachtige pomp en ruikt ook nog eens heerlijk. Wil je hebben en geven!

Sfeermakers

Een lichtje voor warmte en gezelligheid. Zo’n gezellige kaars van Homestyle Store is leuk om te geven en om te krijgen.

Voor in bad

Lekker ontspannen in een warm bad. Bruisbal erin en relaxen maar. Bij Bruisballen.nl shop je leuke cadeaupakketten of zoek je je eigen favorieten uit. De ballen ruiken heerlijk en zien er ook nog eens prachtig uit!

Geef iets lekkers cadeau

Want zeg nou zelf: een lekker stuk chocolade is toch echt een cadeautje?! De smaakcombinaties van Johnny Doodle zijn het proberen waard. Milk Fudge & Brownie, Milk Salted Peanut Caramel, Milk Pecan & Maple Syrup en Dark Salty Fudge: kies je favoriet – of allemaal –, inpakken en weggeven!

Bijzondere sieraden

Verras jezelf of een ander met een mooie sieradenset. Daarmee schitter je tijdens de feestdagen en daarna. Ga je voor goud of zilver? Of wil je iets subtiels of meer een statement? Bij My Bendel zit er ook iets moois voor jou tussen.

Een (speel)goed cadeau

Een cadeau voor jong én oud? Geef een leuk spel of uitdagende puzzel. Bij Ravensburger kun je urenlang rondstruinen tussen het enorme aanbod. Blijf in de kerstsfeer met een gezellige kerstpuzzel of ga voor een spannend bordspel.

Prachtige hangers

Deze mooie oorbellen zijn leuk voor tijdens de feestdagen, maar ook voor alle andere dagen van het jaar! Je shopt ze – en heel veel andere prachtige sieraden – bij Dijk Geluk Sieraden.

Puzzelplezier

Een klein cadeautje voor urenlang plezier: de leuke puzzelboekjes van PuzzelBrein. Als het buiten donker en koud is zit jij hiermee binnen helemaal goed. Leuk voor jezelf, maar ook als cadeautje onder de boom! Benieuwd? Op de site van PuzzelBrein kun je een gratis probeerexemplaar aanvragen.

 

Ook interessant?