Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Geen categorie - Interview met Esther Verhoef

Interview met Esther Verhoef

Auteur en oud-columnist van Margriet Esther Verhoef is een van de succesvolste en meest veelzijdige schrijvers van Nederland. Er zijn meer dan 2,4 miljoen exemplaren van haar thrillers en romans verkocht. In het voorjaar verscheen haar thriller Facade, een bloedstollende roadtrip. Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie toe. Een roadtrip dwars door snikheet Europa met oldtimer Toet, en stapels cassettebandjes uit haar jeugd, moet haar dichter bij zichzelf en bij haar reislustige moeder in Portugal brengen. Wanneer ze de knappe, charismatische sportinstructeur Mischa de Jong laat instappen lijkt de reis een romantische wending te nemen. Maar Mischa is niet wie hij zegt te zijn. Onderweg raakt ze dan ook in een reeks gevaarlijke, levensbedreigende situaties verzeild waaruit ze uiteindelijk op een voor haar angstaanjagende onverwachte wijze wordt bevrijd.

In het Margriet Huis wordt Esther op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 geïnterviewd over haar boek en leven als thrillerauteur. Kan ze zelf nog wel slapen als ze iets heel spannends heeft bedacht? Kijk voor meer informatie op haar website. 

Kom ook naar Margriet Winterfair
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Margriet Winterfair? Bekijk hier het programma! Heb je nog geen kaarten? Koop ze voor 22 november met € 4 korting!

Ook interessant?