Bemachtig je kaarten voor de 20ste editie
Home - Kaarten

Kaarten

kaarten

Kaarten kopen? Nog heel even geduld…

De kaartverkoop voor Dé Winterfair 2021 start op 8 september via deze site.
Abonnees van Margriet en Libelle kunnen hun kaartjes vanaf die datum met korting kopen. Hierover ontvang je persoonlijk bericht als je een abonnement hebt op Margriet of Libelle.

Het allerleukste dagje uit voor vriendinnen

Zijn jij en je vriendin dol op shoppen? En houden jullie van lekker eten en drinken, meezingen met leuke nummers en vooral van de feestdagen? Dan wil je Dé Winterfair dit jaar écht niet missen.
Margriet organiseert samen met Libelle dit jaar het allerleukste dagje uit voor vriendinnen en geloof ons maar, daar wil je bij zijn. Eindelijk weer samen genieten van gezelligheid.
Kaarten koop je vanaf begin september eenvoudig online via deze site. We hopen je te zien in de Brabanthallen in Den Bosch op 19 t/m 25 november 2021.

Misschien ben je wel eens eerder op Margriet Winterfair geweest, of wordt het dit jaar de eerste keer. Een ding is zeker: het wordt dit jaar dubbelfeest. Margriet en Libelle slaan namelijk de handen in één en organiseren een fantastisch Winterfeest waar je kunt shoppen, mee kunt doen aan workshops, genieten van optredens en nog veel meer.

Na een roerige tijd wordt dit een heerlijke start van de feestmaand!