/// Save the date \\\
Hét gezelligste winterfeest van Nederland | 24 t/m 30 november 2023, Brabanthallen Den Bosch Hét gezelligste winterfeest | 24 t/m 30 november 2023
Home - Geen categorie - Keigezellig

Keigezellig

Ben jij een trotse Brabander?
Je voelt het direct als je de provincie binnenrijdt: hier schijnt de zon vaker, hier is het leven mooier, zijn de mensen vriendelijk en is het leven bourgondisch. Brabant. Misschien wel de allermooiste provincie van Nederland.

In die mooie provincie is Omroep Brabant de belangrijkste zender voor de Brabanders. En dat ‘gevoel van hier’ willen we graag met jou delen. Want als bezoeker van de 2022-editie van de Margriet Winterfair ding je gratis mee naar fantastische prijzen zoals een e-bike t.w.v. €1.500, én de andere prijspakketten.

Doe je mee? Meld je dan aan op omroepbrabant.nl/margriet

Iedereen is welkom
De regionale omroep laat elke avond op tv het échte Brabantse leven zien. Natuurlijk in het dagelijkse nieuws, maar ook in talloze televisieprogramma’s. Bovendien is Omroep Brabant dé zender die het nieuws in heel Brabant verslaat. Niet alleen op tv, maar vooral ook online. Via de website omroepbrabant.nl en via de app die je gratis kan downloaden.

Keigezellig
Wist je trouwens dat Omroep Brabant de lekkerste muziekmix heeft voor thuis en op het werk? De beste nummers uit 60 jaar popmuziek komen langs, ook hoor je de hits van nu. Luisteren dus.

Heb je een verzoekje? Dan is een berichtje naar onze studio zo gestuurd via WhatsApp op 06-57328203.

Ook interessant?