Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Geen categorie - Kerst met Trijntje Oosterhuis

Kerst met Trijntje Oosterhuis

Het zal je niet verbazen dat kerst voor zangeres Trijntje Oosterhuis in het teken van muziek staat. En dat begint al in november. Thuis voor de haard, in de woonkamer of in de keuken; tijdens de wintermaanden bestaat haar playlist uit kerstklassiekers. Het is ook geen geheim dat de traditie uit Amerika, waar vrijwel alle grote artiesten een eigen kerstalbum hebben, een grote liefde van Trijntje is. Ze bracht al eerder haar eigen kerstalbum, This Is The Season, uit en is nu in de decembermaand te zien en horen met haar eigen kerstshow. Geen bombastische, kitscherige kerstshows, maar in een intieme setting met een muzikant van wereldklasse speelt ze de mooiste liedjes. Naast de standards uit het American Songbook, komen ook de persoonlijke liedjes als ‘Ken Je Mij’, ‘Telkens Weer’ en ‘Voor haar’ voorbij.

Vanaf 11 december tourt ze met Christmas Evening With Trijntje langs de mooiste kerken van Nederland. En kunnen we allemaal kerst met Trijntje vieren – wie wil dat nou niet? Op zondag 24 november viert ze kerst met ons in het Margriet Theater. Kijk voor meer informatie over Trijntje haar tour op haar website. 

Kom ook naar Margriet Winterfair
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Margriet Winterfair? Bekijk hier het programma! Heb je nog geen kaarten? Koop ze voor 22 november met € 4 korting!

Ook interessant?