Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Kom gezellig naar Dé Winterfair van 19 t/m 25 november 2021 Dé Winterfair: 19 t/m 25 november 2021
Home - Geen categorie - Lisa Lois loves Adele

Lisa Lois loves Adele

Als meisje van 21 won ze de X-Factor, als jonge vrouw van 32 staat ze in het theater en zingt ze liedjes van Adèle. In elf jaar tijd is Lisa Lois uitgegroeid tot een zangeres van formaat. Ze scoorde grote hits met Feels Like Home, Silhouette, Promises Promises en natuurlijk haar prachtige uitvoering van Leonard Cohen’s Hallelujah. Samen met Ed Struijlaart bracht ze vorig jaar de catchy single Made of Stars uit. Dit najaar staat ze in het theater met Lisa Loïs sings: Adele. Prachtige nummers van een zangeres die dicht bij Lisa staat. Beiden werden op jonge leeftijd bekend, beiden maken muziek vanuit hun hart. Het gaat er niet om hoe je er uit ziet en of je haar wel goed zit, maar hoe je zingt. Deze voorstelling is misschien wel haar meest openhartige en kwetsbare ooit. Ze zingt niet alleen op een prachtige, eigen, manier de nummers van Adèle, ze vertelt ook wat de nummers voor haar betekenen. Het zijn de mooie en verdrietige verhalen uit haar leven. Waarin we Lisa eigenlijk pas goed leren kennen. Op donderdag 28 november kun je Lisa bewonderen in het Margriet Theater. Wil je meer infromatie over Lisa en haar muziek, kijk dan op haar site. 

Interview met Lisa Lois op Margriet.nl
Wist je dat Lisa Lois vroeger twee dromen had, zangeres worden of astronaut? In het exclusieve interview met Margriet.nl vertelt Lisa alles over haar vroegere dromen, haar theatertournee en haar liefde voor Adèle. Lees hier het hele interview.

Kom ook naar Margriet Winterfair
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Margriet Winterfair? Bekijk hier het programma! Heb je nog geen kaarten? Koop ze voor 22 november met € 4 korting!

Ook interessant?