Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Geen categorie - Masterclass daten met Carla Ketelaar

Masterclass daten met Carla Ketelaar

Alles wat je altijd al wilde weten over daten leer je nu in Margriet Huis. Elke dag (behalve donderdag 28 november) neemt Carla Ketelaar, liefdesexpert en auteur van het veelgelezen boek Vind je Eindman, ons mee op een date avontuur. En weten we na een half uur hóe we moeten daten. En hoe we onze eigen eindman kunnen vinden!

Carla is therapeut en ervaringsdeskundige en die combinatie maakt haar uniek in haar denk- en werkwijze. Ze schroomt niet om haar eigen zoektocht en blunders met je te delen. Want daar leer je tenslotte van. Ze heeft als missie om meer liefde de wereld in te brengen. Dit doet ze door zoveel mogelijk vrouwen te begeleiden naar een liefdevolle en gelijkwaardige liefdesrelatie. Ze leert zelfstandige vrouwen wat nog nodig is om de juiste liefdespartner te ontmoeten. Van weten wat je nu echt uitstraalt, naar waar en hoe ontmoet ik dan die mannen die ook serieus op zoek zijn naar hun nieuwe liefde. Van zelfinzicht tot de Laatste Liefde Datemethode. Zo vond Carla zelf ook haar eigen eindman Steven. Ze zijn getrouwd en hebben samen zeven kinderen. Ze vertelt je er graag alles over tijdens de workshops en de Masterclass Daten. Wil je meer weten over haar boek? Kijk voor meer informatie op haar site.

Benieuwd wie er nog meer komen optreden? Bekijk het programma.

Kom ook naar Margriet Winterfair
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Margriet Winterfair? Bekijk hier het programma! Heb je nog geen kaarten? Koop ze voor 22 november met € 4 korting!

Ook interessant?