Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Fijne feestdagen! Fijne feestdagen!
Home - Nieuws - Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op dit fijne boek!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op dit fijne boek!

Wil je nog veel meer inspiratie ontvangen?
Meld je dan aan voor de gratis online nieuwsbrief van weekblad Margriet en/of Margriet Winterfair. Je ontvangt dan iedere week een mail vol met nieuws, tips en inspiratie in je mailbox.

Extra leuk: onder alle nieuwe aanmeldingen voor de nieuwsbrief  verloten wij het boek Focus Fit Food t.w.v .€26,99. Wil je hier kans op maken? Vul dan ook even je naam en adres in, zodat we het boek kunnen toesturen als je de gelukkige winnaar bent.

Over het boek
Je hoeft niet vijf keer in de week naar de sportschool om er goed uit te zien. En je hoeft ook niet elke dag vegan te eten om af te vallen. Maar wat dan wel? Hoe zorg je ervoor dat je er goed uit blijft zien, dat je gezond eet, beweegt en toch maximaal geniet van het leven? Wat zijn de geheimen van een lang en gelukkig leven? Wat is de kunst van jeugdig ouder worden? Sanne Bernhart zocht 20 jaar lang naar de antwoorden. In haar boek FOOD FIT FOCUS dat op 19 november verschijnt, deelt ze op een frisse en toegankelijke manier haar inzichten, zodat een gezonde leefstijl zonder gedoe voor iedereen haalbaar is.

nieuwsbrief

 

Ook interessant?