Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Geen categorie - Ruben Hein is erbij!

Ruben Hein is erbij!

Op maandag 25 november komt Zanger, pianist en componist Ruben Hein naar Margriet Winterfair! We kennen hem wellicht van zijn muzikale bijdrage in het programma Linda’s Zomerweek waarin hij de favoriete nummers van Linda’s gasten vertolkte. Of van Wie is de Mol 2018, dat hij glorieus won omdat hij als enige de mol van dat seizoen, Jan Versteegh, wist te ontmaskeren. Maar eigenlijk kennen we hem natuurlijk van zin muziek. Van, onder andere, zijn vierde langspeelplaat Groundwork Rising en één miljoen streams op Spotify afgelopen jaar. Hij is, willen we maar zeggen, niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Dit najaar staat hij in het theater met zijn solo-voorstelling Boventoon. Als een grondtoon het uiterlijk is, dan zijn de boventonen eigenschappen, herinneringen, ervaringen, gevoelens en meningen. Samen zorgen ze voor een volle klank. In zijn theatertour laat Ruben zien welke boventonen samen met zijn muziek zijn persoonlijke identiteit vormen. De manier waarop muziek zijn leven binnendrong, hilarische uitglijders als pianist en zanger, een hechte muzikale vriendschap die verwaterde, indringende en vormende herinneringen uit zijn jeugd; met de nodige bravoure en zelfspot laat hij zien welke boventonen resoneren in zijn muziek en hoe ze een rol speelden bij het maken van zijn laatste plaat Groundwork Rising. Meer informatie, neem dan een kijkje op zijn site. 

Interview met Ruben Hein op Margriet.nl
Onlangs werd Ruben door Margriet.nl geïnterviewd over zijn solovoorstelling, zijn missers en hilarische uitglijders. Lees het hele interview met Ruben hier. 

Kom ook naar Margriet Winterfair
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Margriet Winterfair? Bekijk hier het programma! Heb je nog geen kaarten? Koop ze voor 22 november met € 4 korting!

Ook interessant?