Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair gaat op 20 november digitaal Margriet Winterfair gaat op 20 november digitaal
Home - Programma - Deze week: Shoppen met feestkorting en tips voor de feestmaand

Deze week: Shoppen met feestkorting en tips voor de feestmaand


Helaas: dit jaar geen Bossche bollen happen, de hele dag shoppen met vriendinnen, meedoen met de leukste workshops of swingen tijdens gezellige optredens. Nu de situatie rondom COVID-19 langer duurt kan Margriet Winterfair, zoals je die van ons gewend bent, helaas niet doorgaan. De veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten, leveranciers en medewerkers staan voorop. Gelukkig is er een leuk alternatief!

Online wél feest op vrijdag 20 november

Wij kunnen niet helemaal tot volgend jaar wachten om de winter met jullie te vieren. Daarom organiseren we een digitale versie van Margriet Winterfair! Want de voorpret voor de feestmaand laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan.

Waar je altijd langs fysieke stands liep, brengen we nu de inspiratie voor de feestmaand bij jou thuis. Ben je op zoek naar leuke tips voor de decembermaand, fijne aanbiedingen om te shoppen en gezelligheid? Dan ben je hier op vrijdag 20 november aan het juiste adres!

Lekker shoppen

Samen met de leukste merken hebben we mooie aanbiedingen voor je samengesteld. Op 20 november kun je lekker shoppen voor de feestmaand en krijg je ook nog eens korting. Pak lekker een kop koffie of thee, kruip achter de laptop, smartphone of tablet en shop jouw favoriete items.

Winterse Pubquiz

Wat is er leuker dan een beetje gezelligheid in deze tijd? Tijdens de pubquiz op 20 november 2020 maken we er met elkaar een feestje van. En het leukste is: je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen! Alle plekken zitten helaas vol, graag tot een volgende keer! Heb je wel een plekje kunnen bemachtigen? Lees dan hier alles over de Winterse Pubquiz van vrijdagavond 20 november.

Tips voor de feestmaand

Juist nu willen we het thuis extra fijn maken. Voor de leukste tips op het gebied van tafeldekken, spelletjes doen, zelf kerstdecoraties maken en het voorkomen van feestdagen-stress kun je vanaf 20 november terecht op deze site.

Kortom: samen maken we er online een feestje van. Wij kunnen niet wachten!

Ook interessant?