Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Geen categorie - Speciaal interview met Merel Westrik

Speciaal interview met Merel Westrik

Merel Westrik kennen we natuurlijk allemaal als dochter van Margriet-columnist Marjan van der Berg en door haar werk voor televisie. Wat niet veel mensen weten is dat zij een ontzettend grote natuur liefhebber is. Samen met Martin Melchers (stadsecoloog) is ze bezig met een nieuw project: ‘Amsterdam Wildlife bij Night’, een film over de bijzondere stadsnatuur bij nacht. En om iedereen te laten zien hoe bijzonder de natuur in de stad is, en waarom een film erover niet alleen leuk, maar ook belangrijk is, hebben ze een boek gemaakt over de wilde natuur van Amsterdam. ‘In de bosjes’ is een boek vol verhalen over de wilde natuur van Amsterdam. Vol natuuroverpeinzingen ook, nuttige tips zelfs en romantische overdenkingen. Een boek dat je wilt hebben. Voor op je nachtkastje, of nog beter: in je rugzak, als je de natuur intrekt!

Op zondag 24 november komt Merel naar het Margriet Huis waar ze wordt geinterviewd door haar moeder Marjan van den Berg. Een familieonderonsje!

Kom ook naar Margriet Winterfair
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Margriet Winterfair? Bekijk hier het programma! Heb je nog geen kaarten? Koop ze voor 22 november met € 4 korting!

Ook interessant?