Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Geen categorie - The best off Katinka Polderman

The best off Katinka Polderman

Katinka Polderman is veel van alles: een tikje verlegen Zeeuws meisje met een lijzige Zeeuwse tongval, een gortdroge cabaretière die snoeiharde grappen maakt en een gitaarvirtuoos wannabe met zelfspot. Als ze zingt en praat is het altijd origineel en grappig en met een heerlijke schaamteloosheid. Ze zegt wat ze denkt – en kan best grofbesnaard en ongepast zijn. Maar het is altijd raak. En heel grappig. Ze is, kortom, de leukste cabaretière van Nederland. Ze staat dit najaar in het theater met de voorstelling Polderman draagt een steentje bij waarbij ze onverdroten ten strijde trekt tegen de vertrutting. Tegen de kuddegeest, eigenwijs en met die voor haar kenmerkende nuchterheid.

En nu, voor de eerste keer, treedt ze op in het Margriet Theater. In haar ‘eigen’ stad Den Bosch. Nieuwsgierig geworden? Of al groot fan? Kom dan op dinsdag 26 november naar het Margriet Theater om haar te zien. Wil je haar liedjes uit vorige voorstellingen zien, kijk dan op haar YouTube-kanaal.

Kom ook naar Margriet Winterfair
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Margriet Winterfair? Bekijk hier het programma! Heb je nog geen kaarten? Koop ze voor 22 november met € 4 korting!

Ook interessant?