Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Geen categorie - Thomas Acda is erbij!

Thomas Acda is erbij!

Al snel nadat Acda en de Munnik waren gestopt, broeide bij zanger, acteur en schrijver Thomas Acda het idee om een solovoorstelling te maken. En zoals dat gaat: er kwamen eerst allerlei andere, even zo leuke en interessant, dingen voorbij. De regie van twee films, het schrijven van een boek en de liedteksten en muziek voor musical De Marathon en speelde hij de hoofdrol in de met sterren overladen musical Fiddler on the roof. Hij ontving voor beide musicals een musical award waaronder die voor de beste acteerprestatie. En toen was het tijd voor die ene droom die was blijven hangen: een eigen voorstelling maken. Vorig jaar was het zover en hij ging met zijn voorstelling Motel het theater in. Dit najaar gaat hij wegens succes nog even door.

En is hij dus terug op het toneel met de langverwachte eigen, muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhoff en percussioniste Laura Trompetter. Een voorstelling met verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven. En een stukje van die prachtige voorstelling Motel krijgen we te zien in het Margriet Theater op woensdag 27 november.

Kom ook naar Margriet Winterfair
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Margriet Winterfair? Bekijk hier het programma! Heb je nog geen kaarten? Koop ze voor 22 november met € 4 korting!

Ook interessant?