Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - VIP

VIP

Nieuw dit jaar is de online voorinschrijving, waarmee je vooraf een plekje reserveert middels het kopen van een workshopkaartje. Als vipbezoeker heb je gegarandeerd een workshopplek. Wij bieden jou als vipbezoeker vooraf toegang tot het inschrijven. Dit betekent dat je je eerder kunt inschrijven dan onze reguliere bezoekers. Als je geen gebruik maakt van dit voordeel, liggen er op locatie bij de inschrijfbalie in de vipruimte nog een aantal (door ons geselecteerde) workshopbonnen klaar. Zo is elke vipbezoeker gegarandeerd van een plek. Maar wij raden je natuurlijk aan om gebruik te maken van het voordeel en je voorafgaand online in te schrijven voor een workshop naar wens.

Kosten workshopinschrijving
Voor een online workshopkaartje betaal jij als vip niets extra en het zorgt ervoor dat jij eerste keuze hebt en vooraf al een plekje kunt bemachtigen. Hierdoor sta je tijdens de Fair niet meer in de rij en kan je dag gelijk beginnen. Benieuwd welke workshops je allemaal kunt volgen? Bekijk dan het programma. 

Start inschrijven
Van zaterdag 2 november 10.00 uur tot en met dinsdag 5 november 16.00 uur kun je je als vip inschrijven voor een van de leuke en inspirerende workshops.

Let op: om te zorgen dat er geen problemen bij het bestelsysteem bij Ticketcounter ontstaan wordt een beperkt aantal mensen toegelaten tot de shop met de kaartjes. Het kan dus even duren voordat je uit de wachtrij bent en in de shop wordt toegelaten. Mochten de workshops zijn uitverkocht, dan wordt hiervan een melding gemaakt in de wachtrij en op margrietwinterfair.nl/inschrijvenworkshop

Om kaartjes te kunnen bestellen moet je een unieke code invoeren. Per persoon mag er voor maximaal 1 workshop worden ingeschreven. Er zit een maximum van 4 workshopkaartjes aan jouw unieke code.

Let op! Voor de volgende workshops kun je je alleen op locatie inschrijven:

  • Ouders van Nu (dagelijks variërende workshops)
  • Relaxed de feestdagen in
  • Green your day
  • Haken doe je zo
  • Maak je winterse cocktail

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen

Wanneer start de online inschrijving voor de vipworkshops?

Vips kunnen zich van zaterdag 2 november vanaf 10:00 uur tot en met dinsdag 5 november 16:00 uur online inschrijven voor een workshop via margrietwinterfair.nl/vip. Met de unieke code die in de vipbrief staat kun je je inschrijven voor een van de 15.000 workshops. Als vipbezoeker krijg je als allereerste toegang tot de inschrijftool en dus eerste keuze. Wanneer je ervoor kiest om geen gebruik te maken van deze service, liggen er op locatie nog een aantal (door ons geselecteerde) workshopbonnen klaar. Je hebt als vipbezoeker namelijk gegarandeerd een workshopplaats.

Is het inschrijven voor een vipworkshop gratis?

Het inschrijven voor een vipworkshop is gratis. Aan jouw unieke vipcode is een korting verbonden. Zodra je het aantal workshopplekken hebt geselecteerd wordt deze korting automatisch verwerkt, zodat je de plekken gratis kunt reserveren. Je klikt bij het plaatsen van de bestelling wel op de ‘betalen’ knop om je bestelling af te ronden, maar wordt dan niet doorverwezen naar het betaalsysteem.

Ik heb geen code ontvangen om mij online in te schrijven, hoe kan ik mij alsnog inschrijven?

Indien je geen code hebt ontvangen kan je een mail sturen naar info@margrietwinterfair.nl Geef hierbij je ordernummer, voor- en achternaam, aantal kaarten en datum van de kaarten door. Vermeld daarnaast ook dat het gaat om een vipticket. Je ontvangt dan een nieuwe code zodat je je alsnog online kunt inschrijven.

Voor hoeveel personen kan ik mij online inschrijven voor een van de workshops?

Per persoon kan je je maximaal voor 1 workshop inschrijven. Er zit een maximum van 4 workshopkaartjes aan jouw unieke code.

Hoe schrijf ik me in voor een workshop?

Zo schrijf je je in: Stap 1: Klik op de inschrijfknop hierboven. De bestelshop opent in je browser. Kies eerst voor welke workshop je je wilt inschrijven. Vul vervolgens de ontvangen code in om toegang te krijgen tot de shop. Bij drukte ontstaat een wachtrij. Als je in de wachtrij staat, is een kaartje voor een workshop niet gegarandeerd. Stap 2: In de shop moet je eerst kiezen op welke dag je komt. Let goed op, want een workshopkaartje kan namelijk niet geruild worden! Stap 3: Kies het tijdstip waarvoor je een workshop wilt bestellen. Als een workshop is uitverkocht, dan wordt dat aangegeven. Mocht je nog wel een workshopkaartje kunnen kiezen dan garandeert dat nog niets. Het kan zijn dat iemand op hetzelfde moment de laatste kaartjes bestelt. Stap 4: Zorg dat je je gegevens juist invoert en dat je klaar bent om af te rekenen. Dat kan via Ideal of creditcard. Je krijgt je workshopkaartje per mail toegestuurd. Stap 5: Een kaartje wordt 15 minuten gereserveerd. Mocht de bestelling niet zijn afgemaakt, dan wordt het kaartje weer beschikbaar in het bestelsysteem. Hou de bestelpagina dus in de gaten, het kan zijn dat er op een later moment nog kaartjes beschikbaar komen. Als de kaartjes zijn uitverkocht zie je dit in het bestelsysteem. Tip: bekijk alvast het programma, zodat je weet welke workshops je kunt doen.

Kan ik mij op locatie nog inschrijven voor een workshop?

Wanneer je ervoor kiest om geen gebruik te maken van de service om voorafgaand met eerste keuze in te schrijven, liggen er op locatie nog een aantal (door ons geselecteerde) workshopbonnen klaar. Je hebt als vipbezoeker namelijk gegarandeerd een workshopplaats. Je kunt je als vip bezoeker dus nog inschrijven voor een workshop bij de inschrijfbalie in de vipruimte.

Uit welke workshops kan ik kiezen?

Er zijn meer dan 15.000 workshopplaatsen beschikbaar, bekijk het programma via de website.

Waar kan ik mij inschrijven voor een masterclass?

Op locatie kan je je in de vipruimte inschrijven voor de masterclasses. Elke dag worden er andere masterclasses gehouden. Bekijk het programma in de vipruimte.

Met wie kan ik contact opnemen bij technische problemen?

Margriet Winterfair werkt voor de afhandeling van de online bestellingen voor de workshops samen met Ticket Counter. Als je last hebt van technische problemen kun je het beste even contact opnemen met Ticket Counter via + 31 (0)10 7516400. Zij helpen je graag verder!

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met info@margrietwinterfair.nl.