Bemachtig je kaarten voor de 20ste editie
Home - Viparrangement 2021

Viparrangement 2021

Wat leuk dat wij je als vipgast mogen ontvangen op Dé Winterfair! Dit jaar is het dubbel feest, want Margriet organiseert samen met Libelle het gezelligste winterfeest. Op deze pagina vind je alle handige informatie over je vipbezoek aan Dé Winterfair.

Tickets

Je bestelde tickets zijn door onze ticketpartner Ticketcounter per mail naar je gestuurd. Vergeet niet je ticket(s) mee te nemen. Je kunt een ticket geprint meenemen of op een smartphone laten scannen.

Parkeren

Per mail heb je de parkeerkaart ontvangen. Print deze en laat deze aan de parkeerbegeleiders zien zodra je op het parkeerterrein van de Brabanthallen arriveert. Zo kunnen de parkeerbegeleiders je zo snel mogelijk naar de vipparkeerplaats dicht bij de ingang leiden. Bewaar de parkeerkaart goed. Deze heb je aan het einde van de dag nodig om het parkeerterrein te kunnen verlaten. Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen. Bezoekers van Dé Winterfair volgen vanaf de snelweg richting ‘s-Hertogenbosch de aanwijzingen op de gele borden naar de parkeerplaats van de Brabanthallen. Plan hier je route naar de Brabanthallen.

Entree

We heten je van harte welkom bij onze vipingang bij de entree die vanaf 09.30 uur geopend is. Bij binnenkomst scannen we je ticket en controleren we je coronatoegangsbewijs. Loop vervolgens door naar de incheckbalie waar je je persoonlijke vippas ontvangt. Met deze pas krijg je toegang tot het viparrangement. Dit krijg je met je vipticket:

  • Snelle toegang via de vipingang
  • Inclusief parkeerkaart
  • Speciale vipruimte om in te relaxen
  • Koffiemomentje met Bossche bol
  • Workshop naar keuze (op basis van beschikbaarheid)
  • Viplunch
  • Borrelmoment met een hapje en drankje
  • Speciale viptas
  • Gebruik van garderobe en tassenstalling

Coronatoegangsbewijs

Dé Winterfair is uitsluitend toegankelijk met een geldig coronatoegangsbewijs. Dit is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag. Kijk op Rijksoverheid-site voor meer informatie.

Garderobe en tassenstalling 

Op vertoon van je je vippas kun je je jas afgeven bij de garderobe. Met je vippas kun je ook je tas(sen) in bewaring geven bij de tassenstalling. 

Viplounge

In onze gezellige viplounge ben je van harte welkom om een lekker kopje koffie of thee te drinken met een echte Bossche bol. Dit is ook de plek waar je elk moment van de dag even tot rust kunt komen en waar tussen 11.30 en 14.00 uur de lunch geserveerd wordt. Vanaf 14.00 uur staat hier een lekker drankje en borrelhapje voor je klaar. Op vertoon van je vippas krijg je toegang tot deze lounge.

Dieetwensen

Zijn er speciale dieetwensen of allergieën waarmee we tijdens de lunch rekening mee kunnen houden? Dat horen we graag uiterlijk 12 november van je. Mail hiervoor naar info@margrietwinterfair.nl.

Workshops

Als vip kun je een workshop naar keuze volgen. De online inschrijving is inmiddels gesloten. Heb je nog geen workshopplek gereserveerd? Dan kun je je in de speciale viplounge inschrijven.

Programma en plattegrond

Het programma en de plattegrond van Dé Winterfair vind je binnenkort in de Libelle app. Zo heb je alle handige info tijdens je bezoek bij je.

Viptas

Je goedgevulde viptas kun je op vertoon van je persoonlijke vippas ophalen bij het viptassen uitgiftepunt.