Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Geen categorie - Volg een leuke workshop

Volg een leuke workshop

Op de Fair kun je volop inspiratie opdoen tijdens allerlei workshops. Beschilder porselein met een prachtig stippenpatroon, word een ster in handletteren of graveer je glas met de mooiste patronen. Benieuwd welke workshops je kunt volgen? De volgende workshops zijn al bevestigd.

Stip je servies
Van een feestelijk en kleurrijk gedekte tafel wordt iedereen blij! Tijdens deze workshop van Confetti op Tafel leer je porselein te beschilderen met prachtige stippenpatronen. Dat is mooi én je wordt er helemaal zen van, want stippen is heel ontspannend. En verslavend, dus wees gewaarschuwd.

Gezonde smaakmakers
Kruiden zijn niet alleen heel lekker, maar bevatten ook veel gezonde stoffen. In deze workshop van De voed-je-gezondheid diëtist leer je wat kruiden voor je kunnen doen en hoe gezond en lekker samengaan. Stel je eigen kruidenmix samen op basis van wat goed voor je is, zodat je thuis puur natuur kunt koken.

Graveer je eigen glas
Wil jij de show stelen tijdens het kerstdiner? Serveer dan dat lekkere drankje in een prachtig gegraveerd glas. Met een diamanten graveerstift kun je zelf prachtige patronen maken in het glas. Tijdens de workshop van G&G-handgemaakt leer je hoe je dat doet. Is je glas klaar? Schitter dan als kerstengel op een selfie met jouw gegraveerde pareltje in de hand.

Handletteren
Heb je altijd al eens willen handletteren, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Tijdens deze workshop met Ella van den Ing van Kri-eet leer je de basis om je tekst mooi op papier te zetten. Als je het handletteren eenmaal onder de knie hebt, kun je ’t overal toepassen. Ook op een cadeauzakje, dat je tijdens deze workshop fröbelt en versiert met een mooie spreuk en tekeningen. Zo wordt het geven van cadeautjes een echt feestje!

Theetijd
Groen, zwart, wit, rooibos, maté, kruiden… Welke thee past het beste bij jou? Ontdek tijdens de workshop van tea4you, met een unieke theeproeverij, jouw favoriete theesmaak. Daarna ga je aan de slag om je eigen theemelange te maken. Mix jouw gekozen theesoort met lekkere ingrediënten, zoals kruiden, specerijen, gedroogde vruchten en/of bloemen. Daarna kun je thuis gaan genieten van je eigen theesmaak.

Kickstart je goede voornemens
Tijdens deze workshop onder begeleiding van ‘Coach voor je leven’ word je geïnspireerd om je ideeën en inzichten, die al tijden hun best doen om tot uiting te komen, aandacht te geven. En wat je aandacht geeft, groeit! Aan de hand van een inspirerend werkboek met laagdrempelige oefeningen ga je aan de slag. Je wordt bewust gemaakt van je mogelijkheden en gaat meteen over tot actie.

Tangle tekenen
Tangle-tekenen is hot, superleuk om te doen én iedereen kan het! Maak in de workshop van Atelier de Groene Ballon kennis met tangle-tekenen en ervaar hoe heerlijk het is om hun zelf ontworpen tangle-kaarten met een simpele fineliner vol te ‘doedelen’. Verzin zelf leuke patroontjes of laat je inspireren door de vele voorbeelden en maak er wat moois van.

Workshop volgen?
Houd onze website in de gaten vanaf wanneer je je kan inschrijven voor de workshops. Reserveer vooraf tegen betaling je workshopplek via de voorinschrijving. Tijdens Margriet Winterfair is nog een beperkt aantal workshopplaatsen beschikbaar gedurende de inschrijfmomenten bij de inschrijfbalie, dus op = op! De datum van de voorinschrijving wordt binnenkort bekendgemaakt in Margriet en op margrietwinterfair.nl.

Ook interessant?