Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Geen categorie - Win een Reviving Detox giftset van Webecos!

Win een Reviving Detox giftset van Webecos!

We willen er allemaal jong uitzien, ons fit en gezond voelen en meer energie hebben om met volle teugen van het leven te kunnen genieten. Tegelijkertijd wordt onze huid blootgesteld aan allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, die voor het overgrote deel bepalend zijn voor de huidveroudering. Detoxificatie ondersteunt de zuivering en het voeden van je huidcellen. De voedingstoffen en antioxidanten die in de Webecos Reviving Detox producten zitten, worden tijdens de behandeling beter opgenomen door de huid. Zo blijft de huid extra gezond en krijgt een frisse uitstraling.

De giftset bevat vijf producten:
1. Reviving Detox Creamy Cleanser, een zeer romige reinigingscrème die de huid reinigt en verfrist.
2. Reviving Detox Hydrating Toner, een heerlijk geurende toner in handige sprayflacon om de huid te verfrissen en na reiniging de huidbalans te herstellen.
3. Reviving Detox gel mask, een masker dat het detoxificatieproces en het repairproces van de huid activeert, waardoor de huid zich sneller kan herstellen en vernieuwen.
4. Reviving Detox repair & moisturizer, een crème die de huid helpt zich sneller herstellen en vernieuwen. Ook prima te gebruiken in de zomermaanden waarbij de huid veel blootgesteld wordt aan zonlicht.
5. Reviving Detox Fluid, een serum dat werkt op de snelheid en kwaliteit van de groei van de epidermis door proteïne en enzymen te vermeerderen waardoor de barrièrefunctie en de celsamenhang van de huid verbeterd worden.. Deze fluid is uitermate geschikt voor pigmentatie na UV-beschadigingen en ouderdomsvlekken.

Wij  mogen dit gave pakket van Webecos t.w.v. €84,95 weggeven. Winnen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

*Deze winactie loopt van 24 t/m 28 november. Op 2 december wordt er contact opgenomen met de winnaar.

 

Ook interessant?