Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Geen categorie - Zaterdag 2 november: start online inschrijving workshop VIPS

Zaterdag 2 november: start online inschrijving workshop VIPS

Nieuw dit jaar is de online voorinschrijving, waarmee je vooraf een plekje reserveert middels het kopen van een workshopkaartje. Als vipbezoeker heb je gegarandeerd een workshopplek. Vipbezoekers krijgen vooraf toegang tot het inschrijven voor een van de 15.000 workshopplaatsen. Dit betekent dat je je eerder kunt inschrijven dan onze reguliere bezoekers. Met de unieke code in de vipbrief kun je inloggen en jouw favoriete workshop reserveren. Als je geen gebruik maakt van dit voordeel, liggen er op locatie bij de inschrijfbalie in de vipruimte nog een aantal (door ons geselecteerde) workshopbonnen klaar. Zo is elke vipbezoeker gegarandeerd van een plek. Wij raden je aan om gebruik te maken van het voordeel en je voorafgaand online in te schrijven voor een workshop naar wens.

Inschrijving
Je kunt je als vip inschrijven van zaterdag 2 november 10.00 uur tot en met dinsdag 5 november 16.00 via margrietwinterfair.nl/vip. Hier vind je ook alle informatie die je moet weten over het inschrijven.

*De inschrijving voor de reguliere workshops gaat gefaseerd per dag van start vanaf 11 november. Hierover wordt binnenkort meer bekendgemaakt.

Ook interessant?