Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Geen categorie - Zing mee met Do

Zing mee met Do

Hoewel ze begon met Engelstalige muziek was daar ineens het idee dat ze het anders wilde doen. Ze wilde eigenlijk gewoon zingen in het Nederlands. Want dat wat je voelt is nu eenmaal het beste uit te drukken in je eigen taal, de taal waarin je ook droomt, zeg maar. En die dromen waren: een Nederlandstalig album én theatertournee. Beide zijn uitgekomen. En dat laatste beviel zelfs zo goed dat dit ze straks in januari weer het theater in gaat. Ze zingt nummers van dat album, Momentum, en vertelt waarom die liedjes zo bijzonder voor haar zijn. Waarom in dit moment leven zo belangrijk voor haar is.

Samen met haar muzikanten speelt ze een akoestische show, gevuld met prachtig Nederlandstalig repertoire. En dat gaat ze ook bij ons in het theater doen op zaterdag 23 november: prachtig en ingetogen háár nummers zingen. Benieuwd naar Do haar theatertournee en album? Neem dan een kijkje op haar website.

Kom ook naar Margriet Winterfair
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Margriet Winterfair? Bekijk hier het programma! Heb je nog geen kaarten? Koop ze voor 22 november met € 4 korting!

Ook interessant?