Schrijf je in voor de nieuwsbrief >
Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021 Margriet Winterfair wordt verplaatst naar 2021
Home - Geen categorie - Zo leuk was dag 3!

Zo leuk was dag 3!

Vandaag was het één groot feest op het gezelligste winterfeest van Nederland. Het programma zat bomvol met swingende optredens van onder andere de Nederpop Allstars en Trijntje Oosterhuis. Ook kon je in het Margriet Theater inspiratie opdoen tijdens de feestelijke modeshow en in het Margriet Huis werd Merel Westrik geïnterviewd haar moeder en Margriet-columnist Marjan van den Berg.

Je kunt nog tot en met 28 november genieten van een gezellig dagje uit samen met je moeder, zus, vriendinnen of collega’s op Margriet Winterfair. Nog geen kaartjes? Koop deze dan hier.

Winterse vibes op de Fair!

Ook jij bent Gewoon Stoer! Neem een duik in de ballenbak in de Gewoon Stoer-stand van Margriet. Neem een stoere foto, volg Margriet op Instagram en post de foto met de #gewoonstoer. Zo maak je elke dag kans op een Van Dalen-cadeaubon t.w.v. € 100.

Elke dag kun je volop inspiratie opdoen tijdens de modeshow. Twee van de drie modeshows vinden plaats in het Margriet Theater en een modeshow is een feestelijke parade door de hallen heen. Check hier de tijden. 

In het Margriet Huis kun je elke dag de stijlpresentatie bijwonen van Sharin Orlemans. Met haar achtergrond als stylist weet ze als geen ander wat deze winter de musthaves voor onze kledingkast zijn. Welke kleuren gaan we dragen? Welke lengte houden we aan?

Het Margriet Huis zat bomvol toen Merel Westrik door haar moeder Marjan van den Berg werd geïnterviewd.

Ook kon je na afloop van het interview in de Margriet Boekwinkel selfies met Merel maken of het boek door haar laten signeren met een leuke boodschap voor jezelf of een ander!

Er was ook Nederlands tintje op de Fair met de leukste hits van de Nederpop Allstars! Wat waren ze goed, de hele zaal zong en danste mee met alle nummers.

Ook Trijntje Oosterhuis was erbij en wat gaf ze een waanzinnig optreden! Een mooie afsluiter van een fantastische dag! Bekijk hier wie er nog meer komen optreden deze week. 

Ook interessant?